با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من دنباله یه مقاله میگردم که عنوانش همه جا هست اما خودش انگار گمشده
مقالات بر گرفته از وبلاگ
http://sheidaian.persianblog.com اما همه جا فقط یه لینک برا دانلودش گذاشتند که اون لین هم انگار خراب شده
از دوستان عزیز خواهش میکنم هر کس این مقاله رو داره یه جا برا من آپ کنه تا من دانلود کنم
با تشکر از دوستان عزیز
http://mky.blogfa.com/post-116.aspx
اسم نداشت
یه مقاله بود که تمام مطالب آموزشی این وبلاگه توش بود
اون لینکی که آخر گذاشتم اگه بخونیش یه چیزایی میفهمی
به تشکر
پسر خوب بدون اسم میخواهی چطور کمکت کنیم؟
(مثل گشتن دنبال سوزن تو انبار کاه میمونه)
آقا حامد واقعا دستتون درد نکنه خیلی به دردم خورد و میخوره
فقط یه سوال اگه مقاله ای هم کسی از دوستان درباره کار با سخت افزار از طریق وی بی کسی داره ممنون میشم
با تشکر
آقا ويبي سخت افزارش كجا بود ؟
اصلا در موردش فكر نكني بهتره.
همونطور كه قبلا هم گفتم ته ويبي 6 = هيچ.
چه برسه به سخت افزار!!!!!!!!
آقا سپهر وی بی چه بدی به شما کرده؟
----------------------------------------------------------------
از طریق پورت های COM می تونی یک سخت افزار رو کنترل کنی
که توی ویبی امکان پذیره و توی همینجا یه بحث در این رابطه بود
شما مگه ته VB رو ديديد که ميگيد تهش هيچی نيست ؟
بيشتر از اينکه زبان مهم باشه مهم قدرت برنامه نويسی هست.
اينکه با vb نميشه با سخت افزار به طور مستقيم ارتباط برقرار کرد دليل بر ضعيف بودنش نيست هر زبانی به جای خودش به کار مياد
به وسيله کامپونتها ميشه با بعضی از قسمتهای سخت افزار ارتباط برقرار کرد. مثل پورت COM و مودم
crazyfull نوشته است:شما مگه ته VB رو ديديد که ميگيد تهش هيچی نيست ؟
بيشتر از اينکه زبان مهم باشه مهم قدرت برنامه نويسی هست.
اينکه با vb نميشه با سخت افزار به طور مستقيم ارتباط برقرار کرد دليل بر ضعيف بودنش نيست هر زبانی به جای خودش به کار مياد
به وسيله کامپونتها ميشه با بعضی از قسمتهای سخت افزار ارتباط برقرار کرد. مثل پورت COM و مودم
vb که با یک activex با پروتها ارتباط برقرار میکنه خودش مستقیم که این کارو انجام نمیده برای نوشتن یه برنامه درست و حسابی حد اقل باید چندین activex به برنامه بچسبونین
VB6 یه برنامه برای تولید سریع و اسان نرم افزارهای کاربردی بوده و هست و با همین هدف هم طراحی شد.اگر شما قصد برنامه نویسی هوش مصنوعی، شبکه های عصبی،پردازش تصویر،میکرو ها،بازی های کامپیوتری (2D,3D) کنید هیچ کاری برای شما انجام نمیده (ولی نه به این منظور که هیچ کاری هم نمشه باهاش کرد).vb6 یک زبان objectbase بوده .قابلیت زبانهای object oriented را ندارد مثل وراثت چند گانه
یک کلاس از بیش از یک کلاس مبنا مشتق می شود که متاسفانه VB6 توارث چندگانه را پشتیبانی نمی کند
مهم این نیست که با چه زبانی برنامه نویسی می کنید مهم اینست که از امکانات آن زبان برنامه نویسی حداکثر استفاده را بکنید.
خب من كه تهش رو نديدم.
اما اين مشخصه كه اون هايي كه رفتن وقتشون رو تلف كردن.
اين كه هر زباني يه جايي به كار مياد باهاتون موافقم.اما به هر حال از وقتي كه رفتم سراغ دلفي با اينكه تازه كارم اما از VB بدم اومد.چون واقعا دلفي خيلي شيرين تره.با اينكه دلفي هم زياد تو سخت افزار تعريفي نداره.