ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Color Picker
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ع†ط·ظˆط±ظٹ ظ…ظٹط´ظ‡ ط§ط² ظ‡ظ…ع†ظٹظ† ع†ظٹط²ظٹ ط¨ط±ط§ظٹ ط§ظ†طھط®ط§ط¨ ط±ظ†ع¯ طھظˆظٹ ط¨ط±ظ†ط§ظ…ظ… ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ظƒظ†ظ…:

[تصویر:  color.JPG]

ط¯ظˆظ…ظٹ ظ…ط§ظ„ظ‡ ط¢ظپظٹط³ظ‡!
سلام
متن پيغامت رو نتونستم بخونم فكر مي كنم دوباره بايد تايپش كني :wink:
Mohamad_VB نوشته است:ع†ط·ظˆط±ظٹ ظ…ظٹط´ظ‡ ط§ط² ظ‡ظ…ع†ظٹظ† ع†ظٹط²ظٹ ط¨ط±ط§ظٹ ط§ظ†طھط®ط§ط¨ ط±ظ†ع¯ طھظˆظٹ ط¨ط±ظ†ط§ظ…ظ… ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ظƒظ†ظ…:

Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
vahid2000 نوشته است:
Mohamad_VB نوشته است:ع†ط·ظˆط±ظٹ ظ…ظٹط´ظ‡ ط§ط² ظ‡ظ…ع†ظٹظ† ع†ظٹط²ظٹ ط¨ط±ط§ظٹ ط§ظ†طھط®ط§ط¨ ط±ظ†ع¯ طھظˆظٹ ط¨ط±ظ†ط§ظ…ظ… ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ظƒظ†ظ…:

Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
آقا وحيد به چي ميخندي؟؟ خنده داره؟؟ :?
ببخشيد والا آخه اين قدر كه مشكلتون رو واضح مطرح كرديد !!!
يعني اين جملات رو رمرور گر شما درست نمايش داده ميشوند ؟؟؟؟ 8O
نوشتت قابل خوندن نيست آقا محمد.
خوب شد كه چند نفري حرف ما رو تصديق نمودند كه اطلاعات قابل خواندن نيست Biggrin
چشماي من مشكل داره (؟) يا اين نوشته ؟
اين سوال رو خيلي وقت پيشا كرده بودم! و سالم بود ! بعد يادم مياد كه بعضي از تاپيك ها گم شدن (بهر حال نميشد پيداشون كرد) كه اين تاپيك يكي از اونها بود!
فك ميكنم آقا اشكان يا امير جان دست كاريش كردن (شوخي ) ! Amaze Amaze
سلام

نقل قول: اين سوال رو خيلي وقت پيشا كرده بودم! و سالم بود ! بعد يادم مياد كه بعضي از تاپيك ها گم شدن (بهر حال نميشد پيداشون كرد) كه اين تاپيك يكي از اونها بود!

اگر ممكنه لطف كنيد و مجددا موضوع را مطرح كنيد 8)
mRizvandi نوشته است:سلام

نقل قول: اين سوال رو خيلي وقت پيشا كرده بودم! و سالم بود ! بعد يادم مياد كه بعضي از تاپيك ها گم شدن (بهر حال نميشد پيداشون كرد) كه اين تاپيك يكي از اونها بود!

اگر ممكنه لطف كنيد و مجددا موضوع را مطرح كنيد 8)

:roll:
من يه كامپاننتي ميخواستم براي انتخاب رنگ مثل انتخابهاي آفيس كه يه كامبو هست وقتي ميزني به باكس برات باز ميكه كه رنگ رو انتخاب ميكني! كه اسمش color picker هست

منم بعد از كلي گشتن ! اينو پيدا كردم و در برنامم ازش استفاده كردم :

http://iranvig.com/modules.php?name=News...e&sid=1559