ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر مقادیر یوزر کنترل درون فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
یه کامپوننت ساختم که توش غیر از یوزر کنترل فرم هم دارم.
چطور میتونم به کنترل ها و اشیای روی یوزر کنترلم از درون فرم دسترسی داشته باشم و مقادیرشون رو تغییر بدم؟
فرم به فرم با activeform میشه ولی به یوزر کنترل نمیشه.
(۰۸-تير-۱۳۸۷, ۱۶:۴۸:۰۵)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
چطور میتونم به کنترل ها و اشیای روی یوزر کنترلم از درون فرم دسترسی داشته باشم و مقادیرشون رو تغییر بدم؟
دوست عزيز تو برا اينكار ميبايست از Propertiy ها و متد ها توي ساخت يوزر كنترل استفاده كنيد در غير اينصورت در هنگام استفاده نميشه به اشياء داخل يوزر كنترل دسترسي داشت چون حالا اين يوزر كنترل ساخت شما - تبديل به يك كنترل با ويژيكيها و متدها و اونت هاي خودش شده

دوست عزيز تو برا اينكار ميبايست از Propertiy ها و متد ها توي ساخت يوزر كنترل استفاده كنيد در غير اينصورت در هنگام استفاده نميشه به اشياء داخل يوزر كنترل دسترسي داشت چون حالا اين يوزر كنترل ساخت شما - تبديل به يك كنترل با ويژيكيها و متدها و اونت هاي خودش شده
Whistle
دوست عزيز ورودتون به سايت رو تبريک ميگم
قبل از ارسال پست يه نگاه به تاريخ تاپيک ها بندازيد
سلام.
خودم الآن سوال رو خوندم متوجه نشدم منظورم از این سوال چی بوده.

برداشتی که من از این سوال داشتم اینه که شما میخوای ویژگی های یه شی روی یوزر کنترل رو تغییر بدی. که بهتره برای این کار یه property تعریف کنی تا دسترسی به اون ویژگی اون شی برقرار بشه.

بازم سوالی داشتی بگو. در خدمتم.