ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ntde1ect.com
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام!

این ویروسه بابای منو در آورده!

اکثر ویروس ها رو دستی خودم پاک می کنم ولی این یکی منو دیوونه کرده!

یکی آنتیشو برام می تونه بذاره؟!
اسمش كه هيچ فايده اي نداره لااقل عكسش رو مزاشتي برات پاره كنيم!!

پسر خوب خودش رو بزار اينجا تا آنتي براش رديف كنيم....
Di Di نوشته است:اسمش كه هيچ فايده اي نداره لااقل عكسش رو مزاشتي برات پاره كنيم!!

پسر خوب خودش رو بزار اينجا تا آنتي براش رديف كنيم....

فدات بشم من این ویروس خیلی قدیمیه! (حالا نمیدونم چرا آنتی من نمیشناسه!) آنتی مخصوصش هم هست فکر کنم....
با این حال بیا اینم خود نامردش:
[attachment=1130]

System + Hidden شده!
حالا این ویروسه چی کار می کنه ؟

می خوام بدونم تستش کنم یا نه ؟
سلام .بابا نو.د32 دو سوته شناخت .(بهترین آنتی واسه این مدل ویرووس ها.البته اگه اپدیت نشه به هیچ دردی نمیخوره ) این ویروس ها همش از فلش منتقل میشن و منبع شون هم تایپ و تکثیر ها هستن .تنها راه ویروسی نشین اینه که اتوران بودن درایو ها رو ازبین ببرین (یا موقعه خاموش بودن سیستم فلش رو بزنین و سیستم رو روشن کنین)و از طریق ساختار درختی ./ درایو فلشتون رو باز کنین . از فولدر آپشن (به قول یک مهندس اوپشن) تنظیمات رو طوری کنین که همه فایل ها رو نشون بده و براحتی فایل های مشکوک رو پاک کنین . من که از این روش استفاده میکنم و راضی هم هستم .شما رو نمیدونم ؟؟!!؟!؟!؟
یه پیشنهاد .

اگه می خوایین اتوران فلاش رو از بین ببرید , می تونید از نرم افزار USB Disk Security 5.0.0.60 استفاده کنید .
امکانات بیشتر و راحتری در اختیارتون قرار می ده .
من با همه ویروس ها کل کل دارم سر غاطی بازی :d
خودم میشینم دستی همه رو پاک می کنم

تا حالا خیلی ویروس پاک کردم همینطوری...
این یکی رو هم راستش حوصله و وقتشو ندارم ولی خب مثل اینکه باید خوم دست به کار بشم.. اینطوری بهتره...
بابا حرفگی .

خوب این ویروسه چی کار می کنه .

اگه مثل سیاسیه باحاله که اونو رو هم امتحان کنم .

یه چیزی یادم رفت بگم . اگه موقع وصل کردن فلاش دکمه شیفت رو نگه دارین اتوران فلاش اجرا نمی شه . تو سی دی رام هم همین قضیه برقراره .
بابا جون ویروس راه افتاده تو ویندوزم دیگه اتوران پوتوران به چه دردم می خوره؟ در ضمن این روش ها خیلی هم قدیمین راست میگین یه چیز جدید تر بگین ....
چیز جدیدتر اینه که کلا ویندوز رو بی خیال شو و برو سراغ یه نسخه از لینوکس .
مجله کلیک جاجم جم این هفته اش رو بخونی خوبه .

پیشنهاد من اینه که کاسپر 2009 رو بگیری . حجمش حدود 30 مگ هستش ( واسه شما که adsl داری چیزی نیست . ) آپدایت هم خیلی راحت می شه . من که باهاش هر ویروس جدیدی رو امتحان کردم , خیلی راحت شناخت . خیلی سریع هم آپدیت می شد . ( باز هم از Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.357 تعریف کنم یا بسه )

البته nod هم عالیه ولی معمولا آپدیت نمی شه .

من که معمولا اگه ویروس بگیرم فایل های اتورانش و فایل هایی که مطئن هستم ویروسه ( مثل پروسه های جدی ولی با procmast پیداش می کنم ) و مکانش رو پیدا هم پیدا کرده و از طریق پارسیکس ( و یا هر چیز غیر ویندوزی ) پاکش می کنم . از رجیستری هم معمولا بک آپ دارم و قضیه حل می شه . برای تنوع هم یه SFC/SCANNOW رو هم زده و تموم .
البته ویندوزی که یه بار ویروس گرفته باشه به دلم نمی شینه و یه ویندوز عوض می کنم . ( البته بعد از اتمام کارهای فعال تو اون ویندوز . )
معمولا هم حداقل هفته ای یه بار ویندوز عوض می کنم . ( البته الان که موقع امتحانت هستش هر 10 روز شده ).
نه خیر انگار پاک شدنی نیست.... ریشه شو پیدا نکردم معلوم نیست کدوم ق....ستونی رخنه می کنه....

ببنیم این بیت دفندر بهتره یا کسپر؟ من عاشق آواست هستم ولی فکر کنم چون نسخه خانگی بود پیدا نکرد... نمی دونم....
صفحه‌ها: 1 2 3