ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبديل فايل EXE به JPG
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
متاسفانه تو ايران سطح اطلاعات كاربران خيلي پائينه و عده اي هم از اين ضعف اطلاعات كاربران به شدت سو استفاده مي كنن و به قول يارو گفتني براي خودشون دكون دستگاه راه انداختن و يه ملت رو سركار گذاشتن! Angry

نقل قول: من به تازه گي باگي رو در ويندوز كشف كردم و با استفاده از اون برنامه اي نوشتم كه مي تونه فايل هاي EXE‌ رو به هر فايل با پسوند دلخواه تبديل كنه! البته اين برنامه خيلي خطرناكه و براي همين به هيچكي نمي دم ولي يه فيلم از طرز كار اون تهيه كردم كه مي تونيد ببينيد ....
البته شايد اون رو به قيمت 20000 تومن به يه تعداد خاصي بفروشم!!

اين هم يه نمونه جديد از سو استفاده هاي اين افراد هست كه چند وقته تو سايتهاي مختلف رواج پيدا كرده و ملت از همه جا بي خبر با هزار اميد و آرزو دنبال اين افراد راه افتادن و التماس مي كنن!! Confused

اصول كار اين برنامه ها ، استفاده از پسوندهاي خاصي است كه در ويندوز نمايش داده نمي شن و نيز عوض كردن آيكن فايلهاي اجرائي به گونه اي كه ممكن است شخص تصور كند اين يك فايل عكس واقعي است!! Wink

[تصویر:  1zqer2g.jpg]

اين برنامه اي كه نوشتم همين كار رو انجام مي ده تازه كلي بهتر از اونچه كه بقيه ادعا مي كنن! گذاشتم به كوري چشم هرچي سو استفاده گره!! و بايد بدونيد كه استفاده از اين روش ها به هيچ وجه چيز جديد يا روشي براي هك محسوب نمي شه و بيشتر به يه تفريح و سرگمي شبيه است Laugh

[attachment=1135]
البته ناگفته نمونه اون هایی هم که دنبال خرید این نرم افزار ها می رن هم، بی تقصیر نیستن!!!!
انگل نوشته است:من به تازه گي باگي رو در ويندوز كشف كردم و با استفاده از اون برنامه اي نوشتم كه مي تونه فايل هاي EXE‌ رو به هر فايل با پسوند دلخواه تبديل كنه! البته اين برنامه خيلي خطرناكه و براي همين به هيچكي نمي دم ولي يه فيلم از طرز كار اون تهيه كردم كه مي تونيد ببينيد ....
البته شايد اون رو به قيمت 20000 تومن به يه تعداد خاصي بفروشم!!
Angry Angry Angry
بگذریم. بریم سر اصل مطلب:
برا من جواب نداد، یعنی آیکون فایل خروجی ناشناخته بود.
تو یه مورد هم فایل اجرا نشد و خطا داد:
کد:
This application has failed to start because the application configuration is incorrect.
Reinstalling the application may fix this problem.
چطور میشه برای فایل های djp یا pif یک آیکون تعیین کرد؟
برا PIF که فکر نکنم بشه، درسته؟
اون Error هايي كه مي ده احتمالا به خاطر وجود باگ تو برنامه است چون همين 1 ساعت پيش به ذهنم رسيد كه بنويسمش و اصلا تستش نكردم. بيشتر براي همون EXE2JPG تستش كردم.
اگه احيانا خوب كار نكرد ويندوز رو ريستارت كنيد و مجددا برنامه رو اجرا كنيد درست مي شهWink
این کدش مورد داره ... فکر کنم باید روش یه نگاهی دیگه بندازی !!
به من که subscript out of range میده که مشخصه یه جایی آرایه رو خارج از محدوده استفاده میکنه !
سلام دمت گرم مهدی خان آخر سر هم رفتی دیدیش .... من از تعیین آیکونش گفتم که دوربین مخفیه یا اینکه سرکاریه !!!!!
هرچی هم که گشتم فایلشو کسی نداشت ... ولی دمت گرم کسی که میگفت نرین ایران ویج بیاین از من بپرسین Amaze نکات خیلی جالبی هم داره من که کف کردم .
بازم دم ایران ویج گرم Happy
يعضي از دوستان براي استفاده از برنامه دچار مشكل شده بودن كه فكر مي كنم بخاطر ريسورس تم ويندوز ايكس پي بود كه برش داشتم. الان به نظرم ديگه مشكلي وجود نداشته باشه. Rolleyes
باز هم اگه مشكلي بود همينجا بگيد و دقيقا بگيد كجا اين پيغام خطا رو مي ده. ممنونم

[attachment=1136]

* سورس برنامه رو تو بخش خصوصي قرار دادم .
به من که هنوز همون ارور رو میده ! راستی سورسش رو نمیحوای بگذاری ؟؟
سلام.
دیدی اولش که برنامت رو دیدم خیلی تعجب کردم. گفتم چطور ممکنه. ولی بررسی که کردم دیدم برنامت یه اشکال داره.
شما اومدی یه تایپ به دلخواه ایجاد کردی. مثلا یکی از فایل های من تایپش شد djp و یکی دیگه شد dxy. تو رجیستری یه تایپ تعریف کردی با مشخصات فایل jpg. اکسپورت djp رو این جا گذاشتم دوستان ببینن. ولی مشکلی که بهش توجه نکردی اینه که همه کاربران میخوان فایلی که آیکونش رو به jpg تغییر دادن رو برای قربانی ارسال کنن. وقتی شما فایلی با پسوند djp رو برای شخص دیگه ای میفرستی این تایپ تو رجیستری اون شخص تعریف نشده. در نتیجه اون شخص فایل رو با آیکون ناشناخته میبینه و رو سیستمش هم اجرا نمیشه و صفحه open with باز میشه.
خود Di Di توضیح داده که این روش برای انتشار از طریق Internet راه خوبی نیست و فقط به درد موارد خاصی می خوره که تعدادشون هم کمه
ولی در کل کار قشنگیه!!!!
سلام.
درسته. در کل کار قشنگ و جالبیه. ولی اگه میشد کاری کرد رو سیستم دیگران هم به همین صورت نمایش داده بشه خیلی عالی میشد.
یادمه تروجان mosocker هم یه همچین کارهایی میکرد. واسه خودش تایپ تعریف میکرد که بعدا که میشینه تو استارت آپ مشکوک نباشه.
صفحه‌ها: 1 2