ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبديل فايل EXE به JPG
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
خیلی ممنون که پسوند DJP رو به ما معرفی کردید.
این روش ممکنه برا آپلود کردن یا Zip کردن مناسب نباشه ولی وقتی تو حالت غیر فشرده بزنی رو Cooldisc و CD و ... خوب جواب میده.
آقا مهدی اگه میشه بفرمایید تو کدوم قسمت رجیستری دستکاری کردید که منوی کلیک راست djp مثل منوی کلیک راست jpg بشه. میخوام تغییرات رو برگردونم. اگر هم فایل reg بذارید که دیگه عالیه.
لطفا قبل از اجرای فایل ضمیمه صدای Speaker یا Headset خود را کم کرده یا قطع کنید. (نترس بابا حالا ما یه چیزی گفتیم. ولی قبل از اجرا صداشو کم کن)
خودش نوشته است:چطور میشه برای فایل های djp یا pif یک آیکون تعیین کرد؟
فهمیدم دیگه.
فايل ضميمه اي كه گذاشتي جالب بود! چون الان تمام كسائي كه اون برنامه رو دانلود كردن داراي نقطه ضعف رو سيستمشون هستن و مي شه از اين راه فايل آلوده بهشون داد!!

در مورد تعريف آيكن براي اين فايلها هم آقا پيمان كاملا توضيح دادن و اون فايل رجيستري رو هم قرار دادن كه مي تونيد ازش استفاده كنيد ، امامن اينجا واقعا آيكن فايل روتغيير دادم !!

ولي آخرش مشخص نشد فهميدي يا فهميد نيستي؟Wink
حتما فهمیدم که تونستم آیکن MediaPlayer رو بذارم برا فایل اجراییم.
فکر کنم فایل آقا پیمان بستر رو برا قربانی آماده می کنه ولی من گفتم یه فایل REG میخوام که تغییرات رو برگردونه به حالت اول. حالا فایل REG هم نذاشتید فقط بگید کدام مقادیر رو باید از رجیستری پاک کنم.
كافيه چهار تا Key زير رو حذف و كامپيوتر رو ريستارت كني تا همه چيز به حالت سابق برگرده :

کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\.djp
HKEY_CLASSES_ROOT\djpfile

HKEY_CLASSES_ROOT\.dxy
HKEY_CLASSES_ROOT\dxyfile
سلام.
خوب از اون فایل اکسپورت هم میتونستی این کلید هارو پیدا کنی و دستی پاکشون کنی. به هر حال مسیرشون دیدی جان دادن.
دیدی فکر نکنم ریست لازم باشه. فکر کنم اکسپلورر رو end کنی و اجرا کنی آیکون ریفرش میشن.
چيزي كه زياده راهه!!

اما بهترين راه استفاده از تابع سند مسيج است كه مبين عزيز به من پيشنهاد دادن . كافيه پس از اعمال تغييرات از اين تابع به شكل زير استفاده كنيد :

SendMessage(HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE, 0, 0) 'ccc

اين تابع ويندوز رو مجبور مي كنه تا تغييرات رو در اكسپلورر اعمال كنه.
با سلام
کسی می تونه این برنامه رو به صورت کامل آماده و Customise کند. من برای خرید این نرم افزار با هر پیشنهاد قیمتی اعلام آمادگی می کنم .البته با رفع تمامی اشکالات و در صورت صحت کارکرد

با تشکر
صفحه‌ها: 1 2