ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در خاصیت Picture فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
Happy ماه رجب,ماه خدا,بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد(التماس دعا) Happy
ما اگر در زمان طراحی یه تصویر را در خاصیت Picture فرم قرار بدیم اون تصویر همیشه در اونجا باقی می مونه حتی بعد از اجرای مجدد برناممون اما اگه بخوایم با دستور زیر خاصیت Picture فرم رو در زمان اجرا تغییر بدیم بعد از اجرای مجدد برنامه تصویری که در زمان اجرا توسط قطعه کد زیر لود کردید نمایش داده نمی شه Sad و تصویر پیش فرض جاشو می گیره
Private Sub Command1_Click()
وCommonDialog1.ShowOpen
Me.Picture = LoadPicture(CommonDialog1.FileName)
End Sub
حالا مشکل من اینه که چیکار باید کنم که وقتی کاربر تصویر زمینه رو انتخاب کرد تا زمانی که خودش نخواد تصویر دیگه ای رو جایگزین کنه اون تصویر در همونجا بمونه.

خداحافظ
در هنگام اجراي برنامه مثلا در فرم لود يا فرم اكتيو چك كن كاربر كدوم تصوير رو به عنوان پيش زمينه انتخاب كرده. مثلا مي توني تنظيمات مربوط به عكس زمينه رو كه شامل نام و آدرس اون مي شه در يه فايل متني ذخيره كني و در زمان اجرا اون رو داخل باكست لود كني.
سلام

ممنون از اینکه جوابم رو دادید آقا آقا آقا Shy مهدی
Di Di نوشته است:در هنگام اجراي برنامه مثلا در فرم لود يا فرم اكتيو چك كن كاربر كدوم تصوير رو به عنوان پيش زمينه انتخاب كرده. مثلا مي توني تنظيمات مربوط به عكس زمينه رو كه شامل نام و آدرس اون مي شه در يه فايل متني ذخيره كني و در زمان اجرا اون رو داخل باكست لود كني.
راستش من خودم قبلا به این فکر افتادم فقط پیش خودم گفتم اگه مسیر رو ذخیره کنیم و بعد کاربر فایل رو از مکانی به مکان دیگری انتقال بده یا حذفش کنه اونموقه چی. ؟؟؟؟ به خاطر همین لنگ مونده بودم اما زمانی که شما مطلب بالا رو ارسال کردید
At
اگه بهر دلیلی فایل ذخیره شده در دسترس نبود تصویر پیش فرض رو می زاری یا ...
خیلی خیلی ممنون

خدا حافظ