من می خواستم اگه خدا بخواد یه برنامه شبیه ویبی بنویسم که بشه برای برنامه های کوچیک اونو به کار برد
یعنی بشه باش برنامه های کوچیک ساخت
حالا من توی اضافه کردن کنترل های و خواص اونا و کدنویسی برای اونها مشکلی ندارم
فقط می مونه کامپایل کردن اونا که می خواستم از کامپایلر ویبی کمک بگیرم
من می خواستم بدونم چه جوری می شه از کامپایلر ویبی استفاده کرد
ممنون
حتما می خوای مالتی مدیا بیلدر 13 بنویسی بدی بیرون آره؟!
از دستوراي خط فرمان نميشه استفاده كرد؟
EleRam نوشته است:حتما می خوای مالتی مدیا بیلدر 13 بنویسی بدی بیرون آره؟!
نه بابا من نمی دونم دوازده ش چیه که بخوام سیزده شو بنویسم
من اگه بشه می خوام یه مینی ویژوال بیسیک بنویسم که خیلی راحتر باشه
yeketaz نوشته است:من اگه بشه می خوام یه مینی ویژوال بیسیک بنویسم که خیلی راحتر باشه
قبلا یه دونه گنده ترشو نوشتن که راحت تر هم هست. VB 2005,2008 . بگذریم.
مثل وقتی که شما روی فایل پروژت راست کلیک میکنی و Build رو میزنی. شما برو پارامتری که به خط فرمان میفرسته رو توی رجیستزی پیدا کن. همونو به کار ببر. من اینجا ویبی در دسترس ندارم. جایی که اونو دارم اینترنت ندارم.
حالا شما چه گیری دادین که من چی می خوام بنویسم اصلا برای دله خودم می خوام یه چیزی بنویسم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا دمت گرم(برای همین راهنمایی خط فرمان و ریجیستری)
yeketaz نوشته است:حالا شما چه گیری دادین که من چی می خوام بنویسم اصلا برای دله خودم می خوام یه چیزی بنویسم
آخه اين كارا آخر آقبت نداره
از طریق ریجیستری هم به جایی نرسیدم
چون از طریق همون vb6.exe از کامپایلر استفاده می شه و باید دستور توی این فایلو پیدا کنم
کامپایلر وی بی از برنامه وی بی جدا نیست . توی وی بی دات نت قضیه فرق میکنه چون ما کامپایلر IL داریم و کامپایلر از IDE ما جداست
من منظورم همون بود. یعنی از فایل vb6.exe استفاده کنی. اونم نمیخوای؟
یه Microsoft scripting runtime (اگه اشتباه نکنم) توی رفرنسا بود. نمیدونم امکاناتش در چه حده.
میگم خیلی وقته ویبی کار نکردم باور نمیکنید. ببخشید این Microsoft script Control بود.