ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اگه ميشه عنوان (گپ استان) رو تغيير بديد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
جهت پشتيباني سيستم خود و باز كردن دومين هاي فارسي توسط مرورگر، نياز داريد كه افزودني مربوطه را بر روي سيستم خود نصب نمائيد.

اينطوري؟! مفهموم ميرسه ؟! :roll: :?: :!:
آقا نبي گرامي
من نميگم بلافاصله همه چيز رو بايد به معادل فارسي نوشت ولي كم كم ميشه اين كارو كرد و براي اون كلمه هم من در حدي نيستم كه بخوام معادل بسازم اين كار فرهنگستان هست.
اما يه چيزي رو توجه كن هر كلمه معادلي روز نخست نامفهوم جلوه ميكنه . با يه مثال بهت توضيح ميدم.
سال دوم دبيرستان ، يكي از مباحث مهم توي مثلثات(حالا اسمش چي شده نميدونم) بحث SIN و COS هست . روز اولي كه معلم كلمه دومي رو تلفظ كرد يادمه همه تو كلاس خنديدند ولي بعد از يك هفته ديگه كسي نخنديد و همه ميگفتن اين كلمه رو - حالا اين كلمه مثل نقل و نبات بين دانش آموزا استفاده ميشه و هيچ كسي هم احساس نميكنه نامفهومه.اگه اين كلمه رو فارسي كنن دو روز سخته و روز سوم ساده و قابل فهم ميشه.
حق با شماست اشكان جان
ممنون از توضيحاتت
آقا نبي ناراحت نشي ها اگه شدي به من بگو خر....نه نمي گم
فك كنم اشتباه گرفتي بابا اينا مي گن عربي ريشه كن شه نه اينگيليسي
البته اونم سر جاش
دیگه فارسی و انگلیسی و عربی معنی نداره .ا صلا چی میشه ما به جای فارسی عربی صحبت کنیم . اگه به جای اینکه باه تاریخمون افتخار کنیم بیایم دو تا کتاب بخونیم ( اونم نه کتاب تاریخی ) خیلی سودش بیشتره .
Toxic_Program نوشته است:دیگه فارسی و انگلیسی و عربی معنی نداره .ا صلا چی میشه ما به جای فارسی عربی صحبت کنیم . اگه به جای اینکه باه تاریخمون افتخار کنیم بیایم دو تا کتاب بخونیم ( اونم نه کتاب تاریخی ) خیلی سودش بیشتره .
بابا ايول خوب گفتي به قول ريكون:
آنان كه هيچ ندارند به تاريخشان
// // كشت دارند به حالشان
// // صنعت دارند به آيندشان
// // همه چيز دارند به هيچشان
نفت ثروت نيست مرگ است
yamin نوشته است:
Toxic_Program نوشته است:دیگه فارسی و انگلیسی و عربی معنی نداره .ا صلا چی میشه ما به جای فارسی عربی صحبت کنیم . اگه به جای اینکه باه تاریخمون افتخار کنیم بیایم دو تا کتاب بخونیم ( اونم نه کتاب تاریخی ) خیلی سودش بیشتره .
بابا ايول خوب گفتي به قول ريكون:
آنان كه هيچ ندارند به تاريخشان
// // كشت دارند به حالشان
// // صنعت دارند به آيندشان
// // همه چيز دارند به هيچشان
نفت ثروت نيست مرگ است
همينطوره منم حرف چه توكسيك تو و چه يمين تورو تاييد ميكنم تاريخ ما خوبه ولي نه براي ملتي كه خاموشه .
مثلا همين چند روزه تو يه فرومي يكي پيدا شده و بشدت وجود تاريخ ايران رو نفي كرده ولي يكي هنوز پيدا نشده كه با دليل و مدرك بهش ثابت كنه اشتباه ميكنه . طرف ادعاش زياده ولي هنوز از تاريخ ايران هيچي نميدونه هيچ به معني واقعي.
ما خودخواهيم و (ببخشيد) نفم . هميشه فقط ادعا داشتيم و هيچ وقت نفهميپديم كي هستيم و چي هستيم.
مثلا يه حرفي تو فروم زده شده جدا گريه دار طرف گفته همه كتابهاي تاريخي ايران نوشته خارجي هست و مدرك نشون داده راس ميگه كدوم كتاب رو يه ايراني نوشته و تاريخ ايران رو شرح داده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيا واقعا تاريخ ما ساخته خارجيها نيست؟؟؟(شرم آوره ولي بايد قبول كرد حقيقت رو).
دوستان سلام
امروز بلاخره به اينترنت وصل شدم البته از خونه !!!!! Amaze من به ايران ويج عزيز برگشتم !

اين بحث خيلي جالبه !! آره رايانه بجاي كامپيوتر !! Amaze
اگه ما اينهمه مخالف زبان انگليسي داريم تو مملكت و اونهاهم اعتقاد دارن كه همه چي بايد جانشين بشه پس چرا تو كتاب زبان فارسي سال دوم دبيرستان نوشته بود : عربي در پوست و جان و خون و وجود ما جا دارد و استفاده از كلمات عربي مثل ليكن و لاكن و عليرغم ديگه آزاده !!!! :evil: :evil:
آره ما عربيم نه ايراني ! اگه ببينيد همه عرب صفت شديم ! پول زياد داريم البته نه با زحمت بلكه بابت نفت مفت ! ميفروشيم و حال مي كنيم ! ماشين ماكسيماي 2 ميليوني مدل 1990 رو بهمون ميدن 40 مليون...... ما هم ميخريم :evil: :evil:

خوب حالا چه اشكالي داره عرب ها هم بيان بزارن وسط زبانمون ! چه تفاوتي داره كه ضريب عربي با زبان انگليسي تو كنكور يكي باشه ! هيچي همونه كه فوق ليسانس و دكتر هاي ما هم يك كلمه انگليسي بلد نيستن ولي خوب بلدن بگن لاكن .....ليكن .......ولك ..............Amaze Amaze
سلام
به به چه عجب بالاخره اومدي!
ميشه يكم در مورد اونجا و انينترنت و سرعتت واسمون بگي؟ :wink:
سلام به كامي گل گلاب
چشم من سر فرصت همه چيز رو مي گم . واسه اينترنت كه گفتي من يه كابل اينترنت گرفتم با سرعت 64 واقعي نه الكي ! Amaze كابل مياد ميره ميخوره پشت كارت شبكه و شما مستقيم ميري تو نت . دقيقا مثل وصل شدن از يه شبكه داخلي به اينترنت .
سرعتش عاليه . 8) البته اينجا dial-up و DSL هم موجوده كه بايد شما خط تلفن ثابت داشته باشي و اينجا اينقدر يه سيم موبايل ارزونه و امكانات داره كه لازم نيست خط تلفن ثابت برا خون ات بكشي . فقط بگم كه سيم موبايل آماده با شماره و تمام امكانات فقط 16000 تومن آب ميخوره . بنداز تو گوشيت و حال كن ! هرچي بخواي از WAP تا تلويزيون روي گوشيت بهت ميدن !! 8O 8O

گفتم ........ سر فرصت همه رو ميگم :wink: :wink:
Mamad2003 نوشته است:دوستان سلام
امروز بلاخره به اينترنت وصل شدم البته از خونه !!!!! Amaze من به ايران ويج عزيز برگشتم !

اين بحث خيلي جالبه !! آره رايانه بجاي كامپيوتر !! Amaze
اگه ما اينهمه مخالف زبان انگليسي داريم تو مملكت و اونهاهم اعتقاد دارن كه همه چي بايد جانشين بشه پس چرا تو كتاب زبان فارسي سال دوم دبيرستان نوشته بود : عربي در پوست و جان و خون و وجود ما جا دارد و استفاده از كلمات عربي مثل ليكن و لاكن و عليرغم ديگه آزاده !!!! :evil: :evil:
آره ما عربيم نه ايراني ! اگه ببينيد همه عرب صفت شديم ! پول زياد داريم البته نه با زحمت بلكه بابت نفت مفت ! ميفروشيم و حال مي كنيم ! ماشين ماكسيماي 2 ميليوني مدل 1990 رو بهمون ميدن 40 مليون...... ما هم ميخريم :evil: :evil:

خوب حالا چه اشكالي داره عرب ها هم بيان بزارن وسط زبانمون ! چه تفاوتي داره كه ضريب عربي با زبان انگليسي تو كنكور يكي باشه ! هيچي همونه كه فوق ليسانس و دكتر هاي ما هم يك كلمه انگليسي بلد نيستن ولي خوب بلدن بگن لاكن .....ليكن .......ولك ..............Amaze Amaze
اينو خوب آمدي ممدجون آره ما بايد از خودمون شروع كنيم پاك سازي رو . ما ذاتمون خراب شده بايد عوض شه.كاش ميشد مغز اين ملت رو فرمت اساسي كرد و يه سيستم عامل مدرن توش ريخت.
صفحه‌ها: 1 2 3