ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل درارتبات سریال با بادریت 9600
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان..من توسط avr اطلاعات رو دارم با بادریت 9600 میفرستم به کام÷یوتر و با hayper terminal اطلاعات رو میبینم..ولی چیز درستی نشون نمیده در صورتی که زمانی که بادریت رو 110 میکنم اطلاعات به خوبی نمایش داده میشه..از atmega16 استفاده کردم و با clock 1000000 میخوستم ببینم یعنی خطا برای بادریتهای بالا اینقدر زیاده تو میکرو که حتی چیزی نشون نمیده..یا مشکل جای دیگست..برای ارتباط با rs232
از max232 استفاده کردم...
ممنون میشم کمک کنید
سلام
یکی از دلایل بوجود امدن این مشکل اینکه فیوز بیت مربوط به کریستال خارجی تنظیم نیست (اگه کریستال رو در بیاری میکرو هنوز کار میکنه ؟)(ابن مورد رو چک کن اگه درست نشد ممکنه مشکل از کابل ....باشه)
منم یه مدتی همین مشکل رو داشتم. مشکل باید از فرکانست باشه. اگه با codevision کار می کنی از sampel خودش استفاده کن تا مطمعن شی که برنامت مشکل نداره.
فرکانس 11.0593 بهترینه.
خطا حداکثر ۷٪ می تونه باشه که تو خیلی از موارد زیاد هم هست
من اصلا با کریستال خارجی کار نکردم...و مشکل کابل چی میتونه باشه در صورتی که در بادریت 110 مشکلی نیست...و با اون فرکانس خطا دیگه نداشتیم ولی بازم چیزی تو hyper terminal مشاهده نشد..
فرکانسهای مختلف رو من امتحان کردم با خطاهای 0.2
و فرکانس 11.0593 که حتی خطا حذف شد...ولی همچنان با بادریت 110 به خوبی اطلاعات نمایش داده میشه ولی با بادریت 9600 نه...ایا واقعا شما با این بادریت میکرو رو به کامپیوتر وصل کردین..من دارم یه gsm modem رو به میکرو وصل میکنم که متاسفانه فقط به همین بادریت جواب میده..
دیگه نمیدونم چکار کنم..
سلام
شما نوع میکرو و پروگرومری (با برنامه)رو که استفاده می کنید بگید تا من نحوه پروگرم کردن فیوز بیتهاش رو بنویسم
(در حالتی که شما هیچ فیوز بیتی رو تغییر ندید میکرو با فرکانس کریستال داخلی 1mhz کار میکنه ،که این فرکانس باعث می شه تا میکرو در بادریت بالا نتونه به موقع عکس العمل نشون بده(سرعتش خیلی کمه))
فقط مشکل کریستال می تونه باشه.
همینطور که دوستمون گفتند میکرو رو دروست پروگرام نمی کنی.
آقا واقعا ممنون...مشکل همین بود که اقای 1nafar فرمودند...من داخل برنامه مرتب فرکانسو تغییر میدادم در صورتی که همیشه داشتم با فرکانس 1mhz پروگرام میکردم..که زمانی که اونو 4mhz کردم و داخل برنامه هم همین فرکانسو دادم که کمترین خطا رو هم داره اطلاعات درست ارسال شد..
ممنون..
سلام
کارت عالی بود
در مورد مشکل کابل :
وقتی که طول کابل زیاد می شه یا روکش اون از بین می ره در فرکانسهای بالا نویز با دیتا اصلی مخلوط می شه وباعث ایجاد خطا می شه
(۱۶-تير-۱۳۸۷, ۰۶:۵۳:۵۱)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام
شما نوع میکرو و پروگرومری (با برنامه)رو که استفاده می کنید بگید تا من نحوه پروگرم کردن فیوز بیتهاش رو بنویسم
(در حالتی که شما هیچ فیوز بیتی رو تغییر ندید میکرو با فرکانس کریستال داخلی 1mhz کار میکنه ،که این فرکانس باعث می شه تا میکرو در بادریت بالا نتونه به موقع عکس العمل نشون بده(سرعتش خیلی کمه))

سلام
من هم همین مشکل رو دارم، با هیچ بادریتی هم جواب نیمده .آی سی mega 8 با codevisionهم برناممو نوشتم.
اگر لطف کنید نحوه پروگرام فیوز بیت ها رو بگین ممنون میشم.( پروگرمر stk200/300)
(۱۶-تير-۱۳۸۷, ۱۵:۲۲:۳۴)alireza4141 نوشته است: [ -> ]آقا واقعا ممنون...مشکل همین بود که اقای 1nafar فرمودند...من داخل برنامه مرتب فرکانسو تغییر میدادم در صورتی که همیشه داشتم با فرکانس 1mhz پروگرام میکردم..که زمانی که اونو 4mhz کردم و داخل برنامه هم همین فرکانسو دادم که کمترین خطا رو هم داره اطلاعات درست ارسال شد..
ممنون..

سلام یکی میتونه بگه چطور اینکار رو انجام بدم اخه منم همین مشکل رو دارم میخوام فرکانس رو 4mhz کنم
میشه راهنمایی کنید؟
صفحه‌ها: 1 2 3