سلام
اولاً تبريك مي گم . ثانياً من يه معلمي مي شناسم كه اگه ميافتادي كلاس اون بيچارت مي كرد . بيست هم مي گرفتي دوازده بيشتر نمي داد .
ولي واقعاً احسنت خيلي عاليه .
در ضمن آقا اشكان من يه پوشه كارنامه و تقدير نامه دارم . مال دوران مدرسه هست . مي شه يه فرم جديد به نام كارنامه بزارين من هم پست كنم . در ضمن جايزه هم اگه زحمتي نيست يه ماكسيما مي خوام . سفيد باشه .
ايول كامران جون !
:wink:
تبريك ميگم كامران جان
ولي من وقتي همسن تو بودم معدلم 20 بود 8O 8O (شوخي كردم)
اميدوارم هميشه تو درس و زتدگيت موفق باشي :wink:
سلام
ديدم جمع اساتيد جمعه اينجا ، گفتم منم به عنوان شاگرد يه ابراز وجودي كنم .
راستي گفتي هندسه . يادش بخير . هم هندسه1 هم هندسه2 شدم 20 :oops:
NabiKAZ نوشته است:سلام
سلام بله ديگه اگه امتحان ما رو ميديدي! ما به غير از كتاب 2 تا كتاب ديگم داريم (خارج از كتاب)
اصلا چطوره ورقه م رو اسكن كنم سوالها رو بببيني؟!
kamran11958 نوشته است:NabiKAZ نوشته است:سلام
سلام بله ديگه اگه امتحان ما رو ميديدي! ما به غير از كتاب 2 تا كتاب ديگم داريم (خارج از كتاب)
اصلا چطوره ورقه م رو اسكن كنم سوالها رو بببيني؟! :wink:
بابا تيز هوشان
من عاشق هندسم .
اره اسكن كن ببينم :wink:
اگه من کارناممو بذارم تو ایران ویچ همه از ایران ویچ میرند
اگه كسي نمره هاي خوب بگيره يا تد چه ربطي به بقيه داره
ما كه ربط موضوع رو به ايران ويج نفهميديم
اگه اين طوره منم يك پسر دايي دارم پياده راه ميره تازه دستاشم ول ميكنه
به هر حال به نظر من جاي اين جور كلاسها تو مهموني هاي خانوادگيه
خوب بزار ربطش رو بگم.(بحث اينجا اين نيست كه سايتي رو زير سوال ببرم نه فقط بحث تفاوت نگاه هست و بس)
ايران ويج يك سايت كاملا تخصصيه . و بيشتر كسايي كه توش فعال هستن حداقل با مفاهيم اوليه برنامه نويسي آشنا هستن .
از طرفي من متوجه شدم طرف هاي ايران ويج(منظور كاربرانش) اكثريت با كسايي هست كه دارن الان درس ميخونن (يعني ايران ويج شده پايگاه كسايي كه هنوز برنامه نويسي رو بعنوان يه شغل ندارن-منظور همه نيست بلكه اكثريت-جالبه اين نشون ميده نسل بعدي برنامه نويساي ايران يه نسل كاملا متفاوته و نسلي ميشه با اعتقاد كامل به سورس باز)
خوب وقتي كسي تو اين سايت فعاليت ميكنه بايد با سواد باشه و بايد هم درسش رو خوب بخونه و اگر هم كارنامه اينجا ميزارن مربوط به بحثي(فك كنم تقريبا داشت تبديل به دعوا ميشد) ميشه كه يه روز كسي گفت كه دوستان دارن اينجا وقتشون تلف ميكنن و با اينكارشون درس نميخونن و آخر سال بايد تجديدشن.