با سلام
بالا خره تلسم لوگ اين ما هم شكست ...
يک سوال داشتم که البته جوابش هم خيلي «فورس ماجور» است !
يک فايل اگزه داريم. چطوري بايد بفهميم که اين فايل براي اجرا شدن به چه Dll هايي نياز دارد؟
قضيه اين است که من يک برنامه ي کاربردي نوشته ام (با سي شارپ) و مي خواهم آن را روي سي دي توزيع
کنم. بديهي است که بايد سي دي من روي تمام کامپيوتر ها (که البته ويژوال استوديو ندارد) نصب شود و کار کند.
به همين خاطر اين سوال را پرسيدم. راستي اگر راهنمايي ديگري نيز در اين مورد داريد ممنون مي شوم.
با سپاس
كيميا
در روش دستي اصلا به شاخه install نيازي نيست ! پس پاكش كن .
الان تو چه مرحله اي هستي ؟!
ديتابيست رو import كردي ؟
config هم تنظيم كردي ؟!
پس ديگه نبايد مشكلي باشه :idea:
شرمنده ... لطفا زير ديپلم صحبت كنيد حاليمون شه... من تقريبا از صحبت هاي شما هيچ چيز نفهميدم؟!!
از لطف شما ممنونم.
سلام
شرمنده ! اون پست رو اشتباهي اينجا نوشتم .
در جواب شما بايد بگم شما با خود ويژوال استديو ميتونيد Package سازي كنيد . با اينكار تموم فايلهاي dll و جانبي برنامتون در پكيج قرار ميگيره و با نصب اون اين فايلها روي سيستم كاربر كپي ميشه .
يا ره ديگش هم استفاده از برنامه Install Shield است كه خودش فايلهاي جانبي رو پيدا ميكنه و پكيج رو ميسازه .
موفق باشيد
نبي
آقا نبی سلام!
از راهنمایی شما ممنونم ولی یک قدری کاربردی تر صحبت کنید ممنون می شم. مثلا اینکه من نمی دونم چطوری باید پکیج بسازم. البته بای اینستال شیلد کار کردم ولی نتونستم نتیجه کافی بگیرم. یعنی اینکه بلد نبودم درست باهاش کار کنم.
اگر راهنمایی بیشتر بفرمایید ممنون می شم.
با سپاس
کیمیا
سلام
پس با خود وي بي پكيج بسازي راحت ترو بهتره ...
ساختن پكيج با وي بي سادست .
توضيحات بيشتر رو ميتونيد تو وب لاگ آقا افشين بخوني . در مورد ساختن پكيج ، نوشته دوم از بالاي صفحه به تاريخ پنجشنبه، 8 بهمن، 1383 در آدرس:
http://afshinvblog.persianblog.com
موفق باشيد
نبي
آقا نبي زحمت كشيديد. از لطف شما سپاسگذارم
والله نبي جان من خودم هم به آقا اشكان گفته بودم كه يكي اش رو پاك كنه ولي گويا فرصت نكردند و يا شا يد هم صلاح نديدند.
ناشي بازي ما هميشه كار دست ديگران مي ده!
سلام
اصلا يادم نبود phpBB اين امكان رو نداره كه دو تا تاپيك رو با هم ادغام كرد . البته ميشه تاپيك رو به چند تاپيك مجزا تقسيم كرد.
البته از اونجايي كه كار نشد نداره . من براي اينكار به ديتابيس متوصل ميشدم . البته با درد سر فراوان و خودم دستي اسم id پستها رو دستي از توي ديتابيس تغيير ميدادم تا به اين طريق محل نمايششون رو توي يه تاپيك ديگه كنم . خلاصه درد سر داره ولي عمليه .
حداقل كاري كه ميتوني بكني اين رو فوروارد كني به انجمن نوك كه موضوع تاپيك متناسب انجمن باشه . براي اينكار هم از آيكون
زير تاپيك استفاده كن .
ضمنا خانم يا آقاي كيميا ، اينا رو به طور كلي براي كنترل وضع انجمنها گفتم ، به هر جال بعدا بكار ميره ...
موفق باشيد
نبي