ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ازبين بردن ويروس فولدرساز و....
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
دوستان عزيز يك مشكل براي سيستم من بشرح زير پيش آمده كه هركاري مي كنم باانواع آنتي ويروس از بين نمي رود
1- هرگا سيستم را فرمت مي كنم وبالا مي آيد سه پوشه بنامهاي mydocument-windos-yahoo درست مي كنه
2- داخل هر پوشه يك پوشه به همان نام درست مي كند
3- سيستم مدام پيغام زير را مي دهد تا اينكه خودبه خود سيستم خاموش مي شود
cannot create c:\aoturun.inf access is denid beccus uses another process
4- داخل گزينه هاي كنترل پنل folder option درست مي كند
5- تعدادي از گزينه هاي كنترل پنل را حذف مي كند مانند add remove program
لطفا راهنمايي كنيد وبگوئيد براي خلاصي از اين ويروس يا تروجان چكار كنم
سلام دادا .
اولا داخل گزینه های کنترل پانل folder option هست نمیخواد درست کنه !! منظورتو خوب بگو . اگه تاپیک های که بچه ها زدن رو بخونی یکمکی قلق کار دستت میاد .
من که تاحالا همچین ویروسی گیرم نیوفتاده ، اگه میشه لطف کن فایلشو اینجا بزار ممنون
فکر کنم چند تا ویروس دارند با هم جنگ میکنن.
سلام.
اصلا واضح توضیح ندادی. دقیق تر توضیح بده. اگه میتونی فایل اتوران رو باز کنی مسیر ویروس رو از توش بخون و بذارش این جا. منم با ajlajlaj موافقم. به نظر میاد یه ویروس دیگه همون لحظه فایل رو open کرده.
اگه به تسک منجر دسترسی داری لیست پروسه هارو بذار این جا. اگه نداری به cmd دسترسی داری با tasklist لیست پروسه ها رو بذار این جا. اگه اونم نداری بگو یه برنامه بذارم لیست رو بهت بده.
برای برگردوندن add remove میشه از رجیستری یا گروپ پالیسی استفاده کرد ولی احتمالا ویروس تو تایمر باز مخفیش میکنه. فعلا هم لازم نیست برش گردونی.
سلام
یه مشکلی واسه flash من به وجود اومده
وقتی روش کلیک می کنم میره my document جدیداً هم یک new folder توش افتاده که هر چی پاک می کنم بازم بر می گرده نمی دونم ویرووسی شده یا نه اینکه چه ویرووسی هم هست رو نمی دونم .
یکی کمکم کنه ........[b]
دوست عزيز

احتمالا سيستم شما به ويروس NewFolder آلوده هست. براي اطمينان لطفا اون فايل NewFolder كه داخل

فلش مموريتون ساخته مي شه رو اينجا بزاريد تا براتون آنتي اون رو بزارم.

بعد از حذف ويروس مي تونيد از برنامه DiDi USB Protector براي محافظت سيستمتون استفاده كنيد.
این ویروس مقدار explorer bar رو میخونه تو یه تایمر و خودشو تو پوشه ها کپی میکنه و ویروس اصلی خودشو تو my ducument قرار میده