ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فایلهای pdf را نمیتونم cut کرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من چند تا فایل pdf در mydocument دارم که میخوام به درایو دیگه انتقالشون بدم نمیشه, حتی کپی هم نمیشن, از طریق منوی save هم نشد,البته cut یا کپی میشن ولی وقتی میخوام در درایو مقصد بازشون کنم خطا میده که معنی خطاش اینه که مسیر فایل درست نیست,البته اینم بگم که این فایلها shortcut هم نیستند
سلام.
فایل های دیگه چی از اون جا قابل کپی هستن؟ ببین میتونی همین جا بذاریشون یا ارور میده. باید بیشتر توضیح بدی.
Payman62 نوشته است:سلام.
فایل های دیگه چی از اون جا قابل کپی هستن؟ ببین میتونی همین جا بذاریشون یا ارور میده. باید بیشتر توضیح بدی.

فقط فایلهای pdf اینطوریه و خطاش اینه
there was an error opening this document.the path does not exist
یه جا گفته بود باید Reader رو Activate کنی ، اینجا توی این لینک : https://aractivate.adobe.com/eden/EdenUI.asp?lc=1033
سلام.
siana_k1980 نوشته است:فقط فایلهای pdf اینطوریه و خطاش اینه
there was an error opening this document.the path does not exist
سلام.
فايل هاي PDF دقيقا تو پوشه mydocument هست يا تو يه زيرپوشه ديگه. اين پيغام احتمالا به دليل اين هست که اسم فايل ها يا پوشت فارسيه و Acrobat نمي تونه اون مسير يا اسم فايل رو که فارسي هست پيدا کنه.
تو Regional Setting يه خوردي زبان ها رو از فارسي به انگليسي يا برعکس دستکاري کن ببين اتفاقي مي افته، البته اگه دليلش اون چيزي باشه که گفتم، احتمالا درست مي شه.

Exclamation خطاهايي از اين دست معمولا به دليل درست نصب نشدن يا خراب شدن تنظيمات مربوط به فارسي نويسي ويندوز پيش مياد.

موفق باشي.Heart
درسته بیشتر از 90 درصد اینجور خطاها مربوط به همین چیزیه که mbza11 می گه