ايران ويج

نسخه‌ی کامل: D یا C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به نظر شما D بهتره یا C

البته من همین چند روزه اسم D رو شنیدم و توی سایت شبگرد یک سری اطلاعات راجع

به این زبان داده بود ولی من کلا یک نگاه کلی که به مقالات انداختم دیدم که اینگار D قویتره

و اینکه کلا D با C از نظر کدنویسی تفاوت چندانی ندارند

تازه من توی بازار و کلاسها هیچ چیزی درباره D ندیدم اگه شما سرغ دارید هم بگید
جناب yeketaz شما از زبان برنامه نویسیتون چه انتظاراتی دارین؟
اگه هی از این شاخه با اون شاخه بپرین اخرش چیزی عادتون نمیشه شما یک زبان(ترجیحا سطح بالا)یاد بگیرین و در کنار اون بسته به علاقتون یا رشته کاریتون یه زبان دیگه رو هم یاد بگیرین
آقای لرد من نمی خوام از شاخه ای به شاخه ای دیگه بپرم فقط می خوام تا اونجا که می تونم چیز جدید یاد بگیرم

حداقل تا حد مقدماتی مخصوصا در کامپیوتر که هیچ وقت از خوندم کتابهای اون خسته نمی شم

فکر کردین ما چقد قدرت فراگیری داریم؟

فکر کردین ما تا آخر عمر هم دنبال این چیزا باشیم چه قدر از قدرت مغزمون استفاده کردیم؟

این همه انیشتن فکر کرد به نظر شما چقدر از مغزش استفاده کرد ؟

شما ممکنه طرز تفکر دیگه ای داشته باشید ولی من توی کامپیوتر به هیچ چیز قانع نمی شم
سلام.
مبین نمیگه کم یاد بگیر میگه اصولی یاد بگیر. راستم میگه. اول هدف رو مشخص کن و تصمیم بگیر بهش برسی. دیگه هی تغییر جهت نده.
yeketaz نوشته است:آقای لرد من نمی خوام از شاخه ای به شاخه ای دیگه بپرم فقط می خوام تا اونجا که می تونم چیز جدید یاد بگیرم
کسی شما رو از چیز یاد گرفتن منع نمیکنه شما اگه 10 تا چیز بلد باشین که نشه ازشون استفاده کرد بهتره یا 3 تا چیز بلد باشین که همیشه کارتونو راه بندازه؟
نقل قول: فکر کردین ما چقد قدرت فراگیری داریم؟
فکر کردین ما تا آخر عمر هم دنبال این چیزا باشیم چه قدر از قدرت مغزمون استفاده کردیم؟
این همه انیشتن فکر کرد به نظر شما چقدر از مغزش استفاده کرد ؟
ایا شما کسی رو دیدین که این قدرت رو داشته باشه از تمام قدرت مغزش استفاده کنه؟
نقل قول: شما ممکنه طرز تفکر دیگه ای داشته باشید ولی من توی کامپیوتر به هیچ چیز قانع نمی شم
خیلی خوبه ادم تو راه پیشرفت قانع نباشه ولی ادم اگه تو یک جهت بمونه پیشرفت میکنه
راست میگن والا. من هم مثل شما افتادم دنبال این و اون هرجور نرمافزاری دیدم رفتم دنبالش و یاد گرفتم. هر بون برنامه نویسی که دیدم افتادم دنبالش. ولی مشکل اساسی اینجا اینه که نمیشه!. یاد گرفتن نیمه کاره بدرد نمیخوره در عین این که نمیشه ده تا نرمافزارو با هم در حد حرفه ای یاد گرفت. زبان برنامه نویسی که دیگه هیچی. یکیش هم به زور آدم میتونه حرفه ای بشه. من تا پارسال همینطوری بودم. یه روز یه بنده خدا گفت یه برنامه مدیریت خشکشویی بنویس. گفتم به. این که آسونه. نشستم شروع کردم. دیدم نمیشه. اینهمه ادعای ویبی داشتم رفت هوا. از اون وقت یه زبانو انتخاب کردم (VB.NET) و تا الان دارم هنوز روی اون کار میکنم. در حالی که میدونم هنوز کاملا توی اون حرفه ای نشدم. تمومی هم نداره که. هر روز داره پییشرفت میکنه. هنوز داری به 2005 عادت میکنی که 2008 میرسه.
آقا دمتون گرم من الان افق دیدم خیلی گسترده تر شد