ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چه گریدی استفاده می کنید ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
نمدونم چقدر تا حالا درگیر اینجور کارا شدین . اما یکی از مهمترین چیزهایی که تو برنامه های دیتابیس اهمیت داره به نظرم همین گرید هست که امکانات خوبی داشته باشه .

اگه ممکنه هر کی هر چی میشناسه معرفی کنه .
grid2000 خوبه ولی بازم یکم از امکاناتش کمه .

اینجا هم یه گرید خیلی عالی داره : http://www.clubfarpoint.com/
بدیش اینه که این کرک و ... نداره تو اینترنت و باید خریداری بشه ظاهرا" . یا یکی کرکش کنه . و یه موضوع دیگه هم هست که این گرید RTL رو ساپورت نمی کنه ظاهرا .

کسی اگه چیزی میشناسه که امکاناتی مانند چک باکس و ... توی سلولها و رنگی کردن اونا و احیانا" قرار دادن عکس توی جودل رو ساپورت کنه معرفی کنه .
من چيز خاصي رو سراغ ندارم ولي اگه كامپوننتي پيدا كردي كه كرك نشده بود اينجا بزار تا روش كار كنيم.
میتونید از ListView هم استفاده کنید. به نظر من قشنگ تر از گرید ها است ( مخصوصا توی دات نت ).
ajlajlajl نوشته است:میتونید از ListView هم استفاده کنید. به نظر من قشنگ تر از گرید ها است ( مخصوصا توی دات نت ).

ممنون . اینم خوبه
فقط تا جایی که من می دونم مشکل راست به چپو داره . مخصوصا" تو هدر ستونها.

تصویر میشه توی یک سطر قرار داد ؟
Di Di نوشته است:من چيز خاصي رو سراغ ندارم ولي اگه كامپوننتي پيدا كردي كه كرك نشده بود اينجا بزار تا روش كار كنيم.

ببخشید بعد وقتی این کرک شد من پکیج کنم بدم دسته کسی مشکلی پیش نمیاد ؟
amin_amin نوشته است:ببخشید بعد وقتی این کرک شد من پکیج کنم بدم دسته کسی مشکلی پیش نمیاد ؟

خوب كرك براي همينه ديگه! Wink
یعنای اینجا کسی نیست که تا حالا از یه گرید درست و حسابی تو برنامش استفاده کرده باشه ؟ Shy
من قبلا از این گرید استفاده کردم
امکانات خوب بهمراه سرعت عالی
اينم يه جدول گرافيكي خيلي زيبا

[attachment=1190]