ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مکیدن یا دمیدن؛ مسئله این است!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام!

می گم این فن های تو کامپیوتر باید هوا رو بکمن یا بدمن داخل کیس؟!

الان واسه من یکی میدمه یکی میمکه باز اون یکی میدمه Whistle
استاد سخت افزار ما سر این قضیه نیم ساعت داشت با یکی از بچه ها دعوا میکرد. آخرشم نفهمیدیم میمکه یا میدمه!
نصف فن ها هواي خنك رو به داخل كيس مي مكند و بقيه هواي گرم رو از كيس خارج مي كنن تا يه جريان مداوم هوا داخل كيس به وجود بياد
معمولا (گفتم معمولا) فن هایی که در قسمت پایینی کیس نصب شدند هوا رو میدند داخل, اونهایی که در قسمت بالایی کیس هستند هوا رو خارج می کنند.
بازم نفهمیدم بلاخره چی شد Amaze فکر کنم همین یکی بذاریم بمکه یکی بدمه بهتره اینطوری مساوات رو برقرار کردیم Smile سر هیچ کدوم از فن ها هم دعوا نمی شه که نگن تبعیض قائل شدیم Biggrin
معمولا هیچ فنی عمل مکش هوا رو انجام نمیده ( به اون معنای اولیه ) . معمولا مکش هوا در اصل مثل کارکرد موتور جارو برقیه که که یک خلا ایجاد میکنه و تفاوت فشار هوای درونی و خارجی مکش ایجاد میکنه .
من فنی رو رو ندیدیم که از همچین عملی استفاده کنه پس قضیه مکش و خلا منتفیه . معمولا فن ها عمل گردش هوا رو انجام میدن و این چیزیه که بسیاری اونو با مکش اشتباه گرفتن و اونهم به شکل طراحی پره فن مربوط میشه . شما میتونی پره فن رو طوری طراحی کنی که هوای رو به داخل یا خارج هل بده . پس با قرار دادن دو فن با پره متفاوت میتونی یه گردش هوا در داخل کابینت ایجاد کنیم که به خنک شدن داخل کابینت کمک میکنه.
:exclamation:
چیزی که روی کیس های پیشرفته هست (اونهایی که از کارخونه با فن میان بیرون)
فن پشت پنل یا همون جلوی کیس
هوا رو میاره داخل
فن پشت کیس هوا رو خارج میکنه
نمونش هم کیس مدل Toniq3 کیس گرین Green
یا مدل Pacific
اونهایی که 3D Core Fan دارن
avini نوشته است::exclamation:
چیزی که روی کیس های پیشرفته هست (اونهایی که از کارخونه با فن میان بیرون)
فن پشت پنل یا همون جلوی کیس
هوا رو میاره داخل
فن پشت کیس هوا رو خارج میکنه
نمونش هم کیس مدل Toniq3 کیس گرین Green
یا مدل Pacific
اونهایی که 3D Core Fan دارن
اتفاقا این بهرین روش خنک کردن هست, هوای خنک به طور عادلانه هم به گرافیک می رسه هم به سی پی یو و هم به پاور
می گند توی اون روشی که فن بقل کیس نصب می شه (روی فن سی پی پو) به بقیه قطعات هوای خنک نمی رسه
پس نتیجه گرفتیم که ما یکی بذاریم بمکه یکی بدمه (واسه من یه دونه پاور داره، یکی سی پی یو، یکی پشت و یکی هم بقل کیس!)
یعنی در کل دو تا هستن که میتونم کنترل کنم
یکیشو می ذارم واسه دم یکی برا بازدم :d فکر کنم خوب شد دیگه اگه خدا بخواد (سوخت پای شماست ها :d)
فن پاور بايد چي كار كنه .
بده بيرون يا بده داخل .
آخه مال من مي ده داخل و هميشه برام سوال بوده ، چرا اين برعكسه .!.
آخه هواي گرمو بده داخل چه سودي داره .

فكر كنم سيستم من ديزلي هستش و براي رسيدن به عملكرد معمولي بايد گرم بشه .
فن پاور حتما بايد هوارو به خارج از محفظه پاور هدايت كنه در غير اين صورت عمر پاور به شدت كاهش پيدا مي كنه. علتش هم گرد و خاك بسيار زيادي هست كه روي خنك كننده مي شينه و مثل يه پتو اون رو به شدت داغ مي كنه.
من جاي شما بودم هيمن الان پاور رو باز و فنش رو معكوس مي كردم!!
صفحه‌ها: 1 2