ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تایمر در خواب خرگوشی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
می گم چرا وقتی سیستم و میبری تو هایبرنیت (همون خواب خرگوشی!) کلا هر چی تایمر تو پروژه هست غیر فعال میشه؟!

راه کاری هست؟! (بدون استفاده از API)
منظورت رو متوجه نشدم؟ يعني مي خواي برنامه هنگامي كه كامپيوترهايبرنت هست هم قعاليت كنه؟
این هایبرنت یک نوع shutdown هست با این تفاوت که محتویات تمام برنامه های در حال اجرا رو تو هارد ذخیره میکنه و در موقع روشن شدن سیستم اونها رو همونجوری بار گذاری میکنه
lord_viper نوشته است:این هایبرنت یک نوع shutdown هست با این تفاوت که محتویات تمام برنامه های در حال اجرا رو تو هارد ذخیره میکنه و در موقع روشن شدن سیستم اونها رو همونجوری بار گذاری میکنه
حالا هایبرنت هیچی, برای استندبای چی, برای استند بای نمی شه کاری کرد؟
حاجی یعنی من نمیدونم هایبرنیت چیه؟!
الان خودت یه پروژه جدید بساز بعد یه دونه تایمر بذار توش (یه کاری خاصی بهش بده که انجام بده) بد سیستمت رو هایبر کن.....

دوباره روشن کن ببین تایمر هنوز داره کار می کنه یا نه
گرفتی؟!
نقل قول: حاجی یعنی من نمیدونم هایبرنیت چیه؟!
lord_viper نوشته است:...این هایبرنت یک نوع shutdown هست با این تفاوت که محتویات تمام برنامه های در حال اجرا رو تو هارد ذخیره میکنه...
به خدا دیگه خودمو میزنم ها!
آخه من می گم این تایمر چرا قطع میشه شما همش می خواین به من حالی کنین که هایبرنیت چیه
(الان باز یکی دیگه میاد آموزش هایبر کردن می ذاره واسم )
سلام
دوست عزیز منظور ما اینه که هیچ برنامه ای نمیتونه در حالت هایپرنت در حالت اجرا قرار داشته باشه منظور ما این نیست که شما نمیدونین هایبرنت چیه
از سروریس استفاده کن تو logoffکه جواب میده شاید تو standby هم جواب بده
سلام.
شما که هایبرنیت میکنی سیستم خاموش میشه. چطور انتظار داری در حالت خاموش تایمر کار کنه؟ شاید منظورش اینه که بعد که دوباره روشن میکنم تایمره دیگه غیر فعال شده. من الآن اینو تست میکنم نتیجه رو میگم. ولی 99/99% بعد از روشن کردن سیستم تایمر هم فعال میشه.
سلام.
هایبرنیت کردم و روشن کردم. تایمر داره مثل فرفره میچرخه. بدون هیچ مشکلی.
من هم تست كردم دقيقا مشابه چرخش فرفره هستشWink
فكر مي كنم برنامه شما يه ايراد ديگه داره جناب EleRam
صفحه‌ها: 1 2