ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اطلاعات در مورد مدار کنترل سرعت سروو موتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یکسری اطلاعات راجع به مدار کنترل سرعت سروو موتورها می خواستم
سلام
سروو موتورها:سروو موتور ها از سه بخش ، موتور DC ، جعبه دنده و مدار کنترل زاویه موتور تشکیل می شوند که تمامی این موارد در یک پک قرار دارد وشما ان را به عنوان سروو موتور از بازار خریداری میکنید .
نحوه کار یک سروو موتور :سروو موتورها عموما دارای سه سیم می باشد (البته نوع 5 سیمه هم وجود دارد که فرقش با نوع سه سیمه این است که تغذیه مدار کنترل باید از بیرون وصل شود )که 2 تا از انها تغذیه موتور و سیم دیگر فرمان رو دریافت میکنه برای اینکه سروو موتور در یه زاویه خاص بچرخه شما باید هر چند میلی ثانیه این پایه رو یه مدت کوتاهی 1 کنین و دوباره 0 ، این مدت نشان دهنده زاویه مقصده.
البته این زمان ها رو می تونی از دیتا شیت سروو موتور که گرفتی بفهمی.
(من خودم تا حالا با سروو موتور به صورت عملی کار نکردم ،خیلی وقت پیش یه دونش رو گرفتم اما وقتی فهمیدم که زاویه چرخش از 0 تا 270 درجه است پسش دادم و با استپ موتور کار میکنم)
فکر کنم سرعت سروو ثابت باشه ...
مرسی از اینکه سریع جواب دادین
سلام دوستان
ببخشید منظورتون این بود که سروو موتور با pwm کار میکنه؟؟؟؟؟
سلام.

فكر مي كنم نوع هاي مختلفي داره و در نوعي كه بالا بهش اشاره شده ،‌بله ، با PWM زاويه ي چرخش موتور تنظيم مي شه ... ( نه مثل موتور DC كه با PWM كنترل سرعت موتور رو انجام مي دي ... )

موفق باشي.
يا علي.
سلام من دارم رو یه طرح کار میکنم نیاز دارم به برنامه ای که بتونم سروو موتور رو راه اندازی کنم فقط اگه ممکنه سریع تر جواب بدین لطفا
(۲۸-دى-۱۳۹۳, ۱۵:۱۳:۵۷)zeuseq نوشته است: [ -> ]سلام من دارم رو یه طرح کار میکنم نیاز دارم به برنامه ای که بتونم سروو موتور رو راه اندازی کنم فقط اگه ممکنه سریع تر جواب بدین لطفا

سرو موتور ها انواع زیادی دارن و اگه مدل موتورتون رو بگید به طور کامل راهنماییتون میکنیم....