چقدر حجمهاشون هم زیاده....
راستی چی شد نگفتین واسه این پست 11...
سلام.
به نظرتون روش کارش چه جوریه؟ چطور کل اطلاعات هارد و رجیستری رو به حالت قبل بر میگردونه. حالا virtual pc رو میشه گفت تو رم یا یه قسمتی از هارد بار گذاری میشه ولی DeepFreeze چطور کار میکنه؟
مطمنا برنامه حس ششم نداره. باید یه بکاپ از اطلاعات داشته باشه تا اطلاعات بر گرده. 100% از ریکاوری هم استفاده نمیکنه. چون اطلاعات جدید بشینه رو سیستم قبلیا قابل ریکاوری کردن نیستن.
پس روش کار برنامه به چه صورته؟
سلام.
یه سوال در مورد virtual pc. چرا رو سیستم من تو خونه ران نمیشه. وقتی وینش رو گذاشتم رو xp فضای هارد رو هم گذاشتم 10 گیگ چون 10 گیگ خالی بود. ولی وقتی وین میاد بالا این ارور رو میده که عکسشو گذاشتم.
حتما ويندوزش خراب شده. يا نصب نكرديد؟
سلام.
یعنی چی ویندوزش خرابه؟
مگه روش ويندوز نصب نكرديد؟
چک کردم. برای همینه. وقتی تازه یه ماشین مجازی میسازید و هنوز هیچی روش نیست این پیغام رو میده.
خب این Virtual pc کاملا یه ماشین مجازیه. یعنی مثل این که شما رفتید یه کامپیوتر نو خریدید. اینم مثل یه کامپیوتر عادی بوت میشه. یعنی حتی صفحه setup هم داره. حالا وقتی یه جدید ساختید باید روش ویندوز یا هرچی دیگه مثل داس نصب کنید. و هر کاری که برای یه کامپیوتر عادی میکنید. میتونه از درایوای سیدیتون استفاده کنه یا یه فایل ISO رو بگیره و به عنوان سیدی استفاده کنه.
فقط یه چیزی که اکثرا توجه نمیکنند. بعد از این که ویندوزو نصب شد. توی منو فایل گزینه Install or Update ... رو بزنید. این میاد یه نرمافزار روی اون سیستم نصب میکنه. که با این نرم افزار کار باهاش براتون راحتتر میشه. مثلا موس به صورت اتوماتیک از صفحه بیرون میاد یا میتونید یه فایلو درگ کنید توش و ...
سلام.
یعنی باید ویندوز روش نصب کنم؟ خیلی درد سر داره که. کی میره این همه راهو. حالا ویندوز اصلیه با مجازیه سر نصب ویندوز دعواشون نمیشه؟
نه. تا وقتی شما اون بسته Install or Update virtual machine addition رو نصب نکنید هیچ ارتباطی بین دوتا کامپیوتر نیست.
خوب freez قبل از اجرا یک backup میگره مثل systemrestore اما از اون کاملتر خیلی راحته کارش(روشش)
بعد از restore میشه مثل اول