ايران ويج

نسخه‌ی کامل: UpdateData تابع
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من برنامه نویس سی هستم ۲ ماهی هست دارم رو سی پلاس تحقیق میکنم تا یاد بگیرم با این تابع در mfcبه مشگل خوردم (UpdateData)مثل اینکه این تابع مقادیر داخل اشیاع فرم رو در متغیر ها میریزه اگه همین توره چتوری این کارو داره انجام میده و اگر این تور نیست این تابع چه کارایی داره
این تابع معمولا توسط خود MFC صدا زده میشه و کاربرد داخلی توی فریم ورک داره .... برنامه نویس ها 99 درصد با این تابع کاری ندارند
:at:محمد جان من یکی دو تا سورس mfcرو نگاه کردم داشتم ترجمه میکردم که اون برنامه چطور کارش رو انجام میده یک سری متغیر تعریف کرده که تا جایی که من دیدم و توی سی داشتیم به شکل معمول مقدار دهی نشودن حتی مثلا تابع GetWindowText برای مقدار دهی اونها فراخونی نشده در کل به هیچ شکلی که من میدونستم مقدار دهی نشده بودن و دقیقا بعد از فراخونی تابع UpdateData یکهو مقدار میگرفتن میخواستم بدونم آیا درست فهمیدم که این تابع مقادیر اشیاع توی فرم ما رو میخونه و به متغیر ها نسبت میده اگر نه که هیچ اگر آره چه تور میشه یک مقدار داخل یک پنجره رو حالا تکس باکس وچک باگس یا هر پنجره دیگه رو با این تابع به متغیر ها نسبت دادAt
این بیشتر مربوط میشه به مکانیسم داخلی کار با دیالوگ ها که DDX نام داره .