ايران ويج

نسخه‌ی کامل: niyaze fori
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
salam dostan.
chetori mitonim do ta motore dc ro tori bebandim ke vagti khelafe jahate ham harekat mikonan(mamolan to mashinha yeki az motorha bar axe unyekiye pas age bekhaym jolo ya agab beran bayadkhelafe ham becharkhan)sor@teshon yeki bashe(coupl bashan)vali vagti jahateshon yekiye lozominadare sora@teshon yeki bashe.omidvarm toneste basham manzormao begam .
ba tashakkor.
damlaQuestion
جناب damla لطفا فارسی بنویسید
سلام
من فینکلیشیم ضعیفه اگه میشه فارسی بنویسید
سلام
خیلی ممنون که توجه می کنین
من می خواستم دوتاموتورو که به چرخهای ربات وصلند رو طوری راه اندازی کنم که وقتی ربات جلو یا عقب میره سرعتشون یکی بشه (یعنی کوپل باشن)ولی بتونن خلاف همم حرکت کنند.
چیشاچیش از کمکتون ممنونم.
شرمنده عزیزان پیشاپیش از کمکتون ممنونم
شما مي توني براي بر عكس كردن جهت موتور از يه درايور مثل L293 و يا براي جريان بالا از L298 استفاده كني .
كار باهاشون هم راحته .
ولي در مورد يكسان بودن سرعت به موتورهات بستگي داره . كه كيفيتشون چقدره ؟
البته مي توني سرعت هر موتور رو بدست بياري و با استفاده از روش مدلاسيون پهناي پالس PWM سرعت موتورها رو كنترل كني .
براي بدست اوردن سرعت موتور روش هاي زيادي هستش .
1 = با استفاده از امواج مادون قرمز . اين پروژه رو نگاه كن : http://www.iranled.com/article96.html&mo...ad&order=1
2 = با استفاده از ترانزيستورهاي اثر حال

البته روش زياده ولي از اين دو روش بيشتر استفاده مي شه .

ويرايش شد :
چي جالب ، با اين پستم شدم آخر فروم باز . اگه براي تشكرهام هم يه همچين چيزي بود تا حالا مدير شده بودم !!!
از کمکتون ممنونم.
ولی نمی شه مکانیکی این کارو انجام داد؟
سلام

خب چطور اون رو کنترل کرد
نمی دونم چجوری میشه کنترلش کرد.
ولی چون دقت زیادی لازم داشت از شفت انکودر استفاده کردم که فکر کنم بخوام دو تا ببندم گرون تموم میشه