ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میتونیم با برنامه نویسی بیسیک یک فایل اکسس رو خراب کنیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
یک بانک اکسس دارم که خراب شد یکی گفت میشه این کار رو با برنامه انجام داد نظر شما چیه؟
فرقی نمیکنه کافیه چند بایت از هر جای فایل رو که دوست داری تغییر بدی تا اون فایل به طور کامل خراب بشه
میتونی هم همه بایتاشو عوض کنی Shy.
اصلا فیلشو پاک کن بعد یه فایل الکی بزار جاش Cool.
سلام.
نه فقط اکسس هر فایلی که دلت بخواد رو میتونی با ویبی یا هر زبونی open کنی و محتویاتش رو تغییر بدی تا خراب شه.
البته محدودیت هایی هم هست. اگه مثلا exe باشه و اجرا شده باشه نمیتونی تغییرش بدی.
یعنی باید فایل رو بصورت باینری باز کنم و توش تغییر بدم درسته؟اگه میشه یک نمونه برای اکسس بزارین کارم گیره ممنون
سلام.
دقیقا میخوای چی کار کنی؟ میخوای به یه فایل اکسس آسیب وارد کنی که دیگه باز نشه؟
خوب چرا اصلا کل فایل رو پاک نمیکنی؟

این کد کل فایل رو نابود میکنه و فقط مقداری که شما جلوی write مینویسی داخل فایل قرار میگیره.

کد:
Private Sub DestoryFiles(strAdrs As String)
    On Error Resume Next
    Open strAdrs For Output As #1
        Write #1, "Removed"
    Close #1
End Sub
دوستان عزيز
لطفا از قرار دادن سورس، توضيح يا آموزش هايي كه صرفا جنبه تخريبي دارن جدا خودداري كنيد.
این که تخریب به حساب نمیاد. از اونم بگذریم زیاد پیشرفته نیست که خطر ناک باشه.
ديگه تخريب كه پيشرفته ، پس رفته نداره كه!!
يه ديوونه ( بلانست جمع ) يه سنگي رو مي ندازه ته چاه كه 100 تا عاقل نمي تونن درش بيارن.
سلام.
دیدی جان وقتی تو سایت بخش ویروس داریم و دوستان انواع سورس های ویروس و تروجان داخلش قرار میدن اون وقت شما به یه دستور Open میگی کد مخرب؟
فكر مي كنم سو تفاهم شده. منظور من سورس كدي كه شما نوشته بودي نيست بلكه از دوستان عزيز خواهش مي كنم كلا موضوعاتي از اين دست كه صرفا در مورد تخريب هستند رو پاسخ نديد.
يه ويروس صرفا برنامه مخرب نيست و تقريبا تمام بحث هايي كه داخل سايت در اين مورد انجام شده حول مسائل تكنيكي نفوذ به سيستم ، ماندگاري ويروس ، طريقه اجرا شدن يا آلوده كردن سيستم ها و ... بوده و هرگز در مورد تخريب اطلاعات بحث نشده.
در هر صورت بحث هايي مثل ويروس نويسي يا كرك رو نمي شه مثل بحث در مورد ويژوال بيسيك يا دلفي صرفا آموزشي و مفيد محض دونست اما مي شه با كمي دقت اون رو از حالت كاملا مضر و بي فايده خارج كرد.
صفحه‌ها: 1 2