ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مبدل mp3
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
صفحه های نمایش رو باید از بازار بگیری (البته دست دوم)
برای دکمه های عمکرد ،جایی که سوکت lcd میخوره یه پایه است که نوشته ir (کنرش نوشته)اگه یهدونه فتو ترانزیستور بهش وصل کنی میتونی با کنترل همین سیدی که تو بازار به نام کنترل دستگاه فوجی تل معروفه کنترلش کنی
بله مدار نمایش دارای ایسی جدا میباشد (مانند lcdهای خطی )و از طریق سه خط با برد ارتباط برقرار میکند
خب من امروز یه دونه برد ولنز میگیرم وتا اخر هفته نتیجه رو میگم (با میکرو میشه کنترلش کرد .)
شهر شما رو نمیدونو اما تو شهر اینا (شیراز ) فراوونه (برای خرید برد به همه مغازه ها غیر از تعمییر کاران مذاجعه کن )
در همان شهر شیراز می توانی یک ادرس بمن بدهی که بتوان تلفنی این برد را بخرم چون من شیراز را یاد ندارم با تشکر
سلام
هر چی میخواید بگید و ادرس هم بذارید تا براتون پست کنم
اگر امکان هست ادرس بزار چون راضی به زحمت شما نیستم همان قدر که من راهنمایی می کند بسیار بسیار تشکر می کنم
شیراز خیابان داریوش پاساژ مهدی (چندتا مغازه هستند که همشون دارند)
شیراز خیابان داریوش پاساژ کازرونی ها (چندتا مغازه هستند که همشون دارند)
شیراز میدان امام حسین (ستاد )به طرف چهار راه پارامونت پاساژ قائم (چندتا مغازه هستند که همشون دارند)
....
شماره شون رو فردا میزارم
این مغازه ها در مسیر من هستند و زحمتی برای من نداره .
تو مشهد هم يه سر بري خيابان سعدي ؛ همشون دارن .

گفتم شايد براي زيارت بيايي مشهد !
در مشهد هیچ کس ندارد فقط فروشگاه پدرام نوع قدیمی که دستگاه را به vcd تبدیل می کند داشت اگر در مشهد جایی سراغ داری بگونهمن بروم چون برای زیارت من مشهد هستم
صفحه‌ها: 1 2