سلام.من با استفاده از دستور زیر فایل اجرایی برنامه ام را در پوشه استارت آپ کپی کردم ولی عمل کپی انجام نمیشه
filecopy "C:\Documents and Settings\"reza rayaneh\Desktop\reza", "C:\Documents and Settings\ rezarayaneh"\Start Menu\Programs\Startup"
برنامه هم هیچ اروری نمیده لطفا من رو راهنمایی کنید.باتشکر
سلام
اگه به رشته ورودی تابع دقت کنی 2 تا دابل کوتیشن (") اضافه هست. نکته بعدی اینه که نوع فایل رو مشخص نکردی همچنین اگه دقت کنی یک جا نوشتی "reza rayaneh" جای دیگه "rezarayaneh" که این دو با هم فرق دارن! (یکی Space داره اون یکی نداره)
دستور درست به شکل زیر هست (البته اگه اسم برنامه reza هست!)
کد:
FileCopy "C:\Documents and Settings\reza rayaneh\Desktop\reza.exe", "C:\Documents and Settings\rezarayaneh\Start Menu\Programs\Startup\reza.exe"
موفق باشی
سلام.
اگه میخوای فایلی که اجرا میشه خودشو تو استارت آپ کپی کنه بهتره به جای مسیر فایل اجرای از دستور
کد:
App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"
استفاده کنی تا اگه مسیر فایل اجرایی عوض شد مشکلی پیش نیاد.
فقط برنامه که از تو استارت آپ اجرا میشه سعی میکنه خودشو دوباره تو استارت آپ کپی کنه و چون تو اون مسیر فایل exe در حال اجراست برنامه ارور میده و بسته میشه.
برای مسیر استارت آپ هم میتونی از توابع API مثل GetUserName استفاده کنی تا برنامه حالت کلی تری پیدا کنه و رو هر سیستمی و هر یوزری جواب بده.