۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۴۵:۴۰
صفحهها: 1 2
۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۰۵:۰۹
سلام دوستان
در مورد پروگرامر کتاب کاهه سوال داشتم.
پروگرامر رو ساختمش و تغذیشو از پورت usb گرفتم حالا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟چون نه bascom و نه avr studio و نه codvition و نه fast avr اونو میشناسه.یجایی خوندم که باید تو add printer بشناسونیش.اما ن ویندوز میشناسش ن کامپایلرهایی رو که اسم بردم
2-ی پروگرامر هم ساختم که stk 500 هستش درایوش رو هم نصب کردم و موقع اتصال به پورت usb دیلینگ وصل شدن شنیده میشه اما کامپایلر نمیشناسش.لازم به گفتنه که ic atmega 8 که در اون اصتفاده شده رو یکی از دوستانم پروگرام کرده و کل پروگرامر رو سیستمش خوب جواب داده اما روسیستم من نه،اون از avr studio استفاده میکرد.ی راهنمایی کنید چیکار کنم؟
http://www.FreePremiumDomain.com/?r=520061
ثبت دامین رایگان: com-net-org
در مورد پروگرامر کتاب کاهه سوال داشتم.
پروگرامر رو ساختمش و تغذیشو از پورت usb گرفتم حالا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟چون نه bascom و نه avr studio و نه codvition و نه fast avr اونو میشناسه.یجایی خوندم که باید تو add printer بشناسونیش.اما ن ویندوز میشناسش ن کامپایلرهایی رو که اسم بردم
2-ی پروگرامر هم ساختم که stk 500 هستش درایوش رو هم نصب کردم و موقع اتصال به پورت usb دیلینگ وصل شدن شنیده میشه اما کامپایلر نمیشناسش.لازم به گفتنه که ic atmega 8 که در اون اصتفاده شده رو یکی از دوستانم پروگرام کرده و کل پروگرامر رو سیستمش خوب جواب داده اما روسیستم من نه،اون از avr studio استفاده میکرد.ی راهنمایی کنید چیکار کنم؟
http://www.FreePremiumDomain.com/?r=520061
ثبت دامین رایگان: com-net-org
۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۲۱:۵۰
نوع پروگرامر رو در كامپايلر مورد نظر درست انتخاب مي كنيد ؟
اگر Stk200/300 رو درست ساخته باشي و نوع پروگرامر هم stk200/300 انتخاب كرده باشي ،مرحله ي ديگه اي ندارهه ...
بايد جواب بده ...
با مولتي متر ولتاژ پايه هاي ميكرو ( VCC,RST ) رو بگير ؟ اين پروگرامر stk200/300 هم روي سيستم دوستتون جواب داده ؟
اگر Stk200/300 رو درست ساخته باشي و نوع پروگرامر هم stk200/300 انتخاب كرده باشي ،مرحله ي ديگه اي ندارهه ...
بايد جواب بده ...
با مولتي متر ولتاژ پايه هاي ميكرو ( VCC,RST ) رو بگير ؟ اين پروگرامر stk200/300 هم روي سيستم دوستتون جواب داده ؟
۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۵۶:۰۵
ولتاژ پایه های (vcc,rst) پنج ولت بود. نه فقط رو سیستم خودم آزمایش کردم.دوستم در دسترس نیست پروگرامر رو بدم امتحانش کنه.نوع پروگرامر هم درست انتخاب کردم باز هم جواب نداد
۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۰۸:۱۲
در مورد STK500 از دوستتون کمک گرفتید؟ ویندوز شما 32bit هست یا 64. درایور مربوط رو نصب کردید؟
یک Serial Port به سیتسمتون اضافه میشه. صحتش رو در Device Manager چک کنید.
برای اولین بار در برنامه AVR Studio هم Tools>ADD STK500 رو انتخاب کنید.
یک Serial Port به سیتسمتون اضافه میشه. صحتش رو در Device Manager چک کنید.
برای اولین بار در برنامه AVR Studio هم Tools>ADD STK500 رو انتخاب کنید.
۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۲۸:۲۸
STK 500 رو سیستم دوستم جواب میداد ولی بعد از چند وقت نه پروگرامر خودش نه مال من رو سیستمش جواب نداد. خودش میگه شاید تو مد SLEEP رفته باشه.نمیدونم!!!!چقدر حرفش درسته.سیستم خودم قدیمیه پنتیوم 4واما با لب تاب 64 بیت هم برای بار اول به عنوان درایو نا شناخته بحساب آورد بار دوم که وصل کردم اصلا چیزی نیومد که بخوام درایوشو نصب کنم.AVR STUDIO 4 استفاده کردم چیزی که دوستم باهاش کار میکرد
۱۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۵۱:۰۲
نقل قول: ولتاژ پایه های (vcc,rst) پنج ولت بود. نه فقط رو سیستم خودم آزمایش کردم.دوستم در دسترس نیست پروگرامر رو بدم امتحانش کنه.نوع پروگرامر هم درست انتخاب کردم باز هم جواب نداد
احتمال زياد پروگرامر رو خوب نساختيد.
به طول سيم ها دقت كنيد .
اگر از كابل فلت استفاده مي كنيد ، مابين هر سيم data يه GND بذاريد.
GND كل مدار IC و پروگرامر يكي باشه.
به شماره پايه ها ي سوكت LPT براي لحيم كردن سيم ها دقت كنيد.
اين هم مداري STK200 كه جواب هم دادهه ...
![[تصویر: stk200-300-yazdkit-com-bi-300x294.gif]](http://www.yazdkit.com/wp-content/uploads/2009/03/stk200-300-yazdkit-com-bi-300x294.gif)
صفحهها: 1 2