ايران ويج

نسخه‌ی کامل: save کردن در Olly
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

سوالم اینه که چه جوری میشه فایلی که تو Olly ادیت میکنیم چه جوری باید سیوش کنیم ؟؟؟Question
راست كليك كن
از منوي باز شده گزينه Copy to executable‌رو انتخاب كن
و در اينجا روي All Modifaction كليك كن.
من رو Copy All کلیک کردم بعد از کلیک بر روی All Modifaction اشکالی نداره که ؟Laugh
بعد کجا سیو میشه ؟
من همون فایلی که داشتم روش کار میکردم رو دوباره باز کردم گفتم شاید Overwrite شده باشه روش , اما نبود Confused

کجا سیو میشه ؟
من همه رقم كركر ديده بودم ولي اين جوريش ديگه نوبره !Wink

دوست عزيز
تمام اون كارهاي بالا رو انجام كه دادي ، يه صفحه جديد برات باز مي شه كه در حقيقت همون فايل تغيير داده شده است. كافيه روي اون راست كليك كني و گزينه Save as رو انتخاب كني.
بعد از اون يه پنجره اي باز مي شه كه از شما مي خواد نام فايل و مسيري كه مي خواين فايلتون ذخيره بشه رو انتخاب كنيد. شما سعي كن فايل رو با يه نام ديگه ( مثلا File.exe‌رو با نام File-cracked.exe ذخيره كن ) .
در نهايت پس از نوشتن نام فايل بايد روي دكمه Save كه در گوشه سمت راست پنجره قرار داره كليك بفرمائيد.
براي اجراي فايل كرك شده هم مي تونيد از طريق MyComputer به همون آدرسي كه فايل رو ذخيره كرديد بريد و با دبل كليك روي اون فايل رو اجرا كنيد!!
باز هم اگه جاييش مشكل داشتيد بپرسيدWink
سلام

آقا DI ID من کرکر نیستم اما دارم از شما و امثال شما ها یاد میگیرم .
ممنون که مشکل منو حل کردید.

در ضمن ببخشید اگه حوصلت سر رفت اما تو مدیر این بخش هستی پس باید به سوال من جواب بدی WhistleLaughCool

بای
سلام .
دمت گرم mahdivbNET . اگه هم حداقل آموزشی های موجود رو نگاه کنین میفهمین چجوریه تو بیشتر آموزشی ها این کار انجام میشه . در هر صورت سوال پرسیدن عیب نیست ، نپرسیدن عیب هستش ........
يه تركه داشته با پژو 206 مسافر كشي مي كرده، سرعتش خيلي زياد بوده. يكي از مسافرا مي گه آقا چرا اينقدر تند مي ري؟ تركه مي گي تا حالا 206 داشتي ؟ يا رو مي گه نه! تركه مي گه پس بشين سر جات حرف نزن!
مسافرهاي دوم و سوم هم به همين ترتيب تا مي رسه به مسافر آخريه كه مي گه آقا من قبلا 206 داشتم مي شه بگي چرا اينقدر تند مي ري؟ تركه مي گه: آخ قربون دستت اين ترمزش كجاست!!

نتيجه گيري اخلاقي :
اگه مسافر كش باشي و جاي ترمز و كلاچ رو ندوني ، اگه نپرسي ميميري اگه بپرسي جك مي شي!!Wink