ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حذف folder option
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پوشه folder option از کامپیوترم حذف شده .سیستم رو repair هم کردم ولی فایده نداشت.چیکار کنم؟تنها راه نصب دوباره win است؟
سلام

در منوی run تایپ کنید : gpedit.msc
در قسمت چپ مسیر زیر را دنبال کنید :
User configuration/administrative templates /windows components /windows explorer

در قسمت سمت راست ( پس از انتخاب windows Explorer ) روی گزینه Remove The Folder Option menu item from the Tool menu دبل کلیک کرده و در پنجره باز شده و در قسمت settings گزینه Enable را انتخاب کرده Apply کنید.بعد Disable را انتخاب کنید Apply کنید. تا folder option برگردد .

سیستم رو ریستارت کن

موفق باشی
arashrj نوشته است:سلام

در منوی run تایپ کنید : gpedit.msc
در قسمت چپ مسیر زیر را دنبال کنید :
User configuration/administrative templates /windows components /windows explorer

در قسمت سمت راست ( پس از انتخاب windows Explorer ) روی گزینه Remove The Folder Option menu item from the Tool menu دبل کلیک کرده و در پنجره باز شده و در قسمت settings گزینه Enable را انتخاب کرده Apply کنید.بعد Disable را انتخاب کنید Apply کنید. تا folder option برگردد .

سیستم رو ریستارت کن

موفق باشی

سلام
من مسیری که شما گفتین رو رفتم ولی من windows explorer رو توی windows component ندارم
فقط windows media player رو تو اون پوشه در مسیر گفته شده دارم
قبلا هم با این مشکل مواجه بودم چون میخواستم سرعت connection اینترنت رو از این مسیر بالا ببرم دیدم پوشه مورد نظر در windows component نیست و من فقط windows media player رو اینجا دارم
من یه فایل مربوط به registry تو بخش انتی ویروس گذاشتم که چند تا کار انجم میده یکیش برگردوندن folderoption هست شما میتونین اونو بگیرین و مقدار اونو از 1 به 0 برگردونین
این کار رو بکون
در run عبارت regedit رو تایپ و ok کن
بعد کلید f3 را بزن و عبارت NoFolderoption را جستجو کن بعد از پیدا شدن مقدارش رو به 0 تغییر بده و یک بار logoff یا explorer رو باز و بسته کن تا تغییرات اعمال بشه ، حالا folder option شما برگشته. (مقدار 0=وجود ، مقدار 1=عدم وجود)
سلام.
ممکنه سیستمت ویروسی باشه و تو یه تایمر مجددا فولدر آپشن رو حذف کنه. اینه که اول مطمن شو سیستمت ویروسی نیست. بعد فولدر آپشن رو برگردون.
Payman62 نوشته است:سلام.
ممکنه سیستمت ویروسی باشه و تو یه تایمر مجددا فولدر آپشن رو حذف کنه. اینه که اول مطمن شو سیستمت ویروسی نیست. بعد فولدر آپشن رو برگردون.

تایید میشه
برای دسترسی میتونی از control panel>folder option بری
من نمیدونم چرا کسی با این تاحالا توجه نکرده ویروسها اونرو لز منو My comp ور میدارن اما تو CP هست
موفق باشید
Scorpion نوشته است:برای دسترسی میتونی از control panel>folder option بری
من نمیدونم چرا کسی با این تاحالا توجه نکرده ویروسها اونرو لز منو My comp ور میدارن اما تو CP هست
موفق باشید

برای من اینطوری که شما گفتین نبود حتی توی کنترل پنل هم وجود نداشت
اما با راهنمایی hosseinvig ,payman62 که همینجا باز از راهنمایی خوبشون تشکر میکنم درست شد
خیلی خیلی خیلی خیلی تشکر، این ناپدید شدن فولدر آپشن بیچاره کرده بود، خیلی باحالی