ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در ساخت اتومات کردن ژنراتور برق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز

چند روز پيش يکي از دوستانم که مرغداري دارند از من در مورد سيستم هاي اتوماتيک ژنراتور هاي برق سوال کرد و اينکه آيا مي شود با استفاده از ميکروکنترلر هاي خانواده 8051 چنين سيستمي طراحي و اجراء کرد و چگونه . چون با توجه به وضعيت قطع شدن برق و افزايش درجه حرارت سوله ها بر اثر خاموش ماندن سيستم تهويه ، شرايط دشواري براي مرغداري ها بوجود آمده است که علاوه بر بيماري باعث مرگ مرغ ها ونيز کاهش راندمان آنها نيز مي شود . به همين منظور پس از قطع برق بايد برق مرکز توسط ژنراتور تامين شود که اين مستلزم آن است که يکي تمام وقت در آنجا حظور داشته باشد تا ژنراتور را روشن کند که اين خود باعث دردسر مي شود ، به همين دليل و اينکه براي واحد عملي درس کارآفريني بايد پروژه اي را تحويل دهد از من کمک خواست تا در ساخت اين سيستم به او کمک کنم تا هم آن را در مرغداري خودشان استفاده کند و هم اينکه آن را بعنوان پروژه درس کارآفريني بهمراه فيلم عملکرد آن بصورت پروژه اي کامل تحويل دهد . متاسفانه من ترم آخر هستم و بايد طرح پايان نامه خودم را تمام کنم و متاسفانه نمي تونم به او کمک کنم . با توجه به اينکه دوستان در اين سايت به من در ساخت پروژه ام کمک کرده اند به اين فکر افتادم تا مشکل دوستم را در سايت مطرح کنم تا شايد کسي با توجه به اطلاعاتي که ضميمه کرده ام اين سيستم را کامل و اجرا کند .
به اين خاطر 8051 که او تا حدودي از اين ميکرو و زبان اسمبلي کار کرده و مي تواند مدارات آن را منتاژ نمايد و لوازم آن را نيز دارد .
در نهايت نيز آن را بصورت طرحي کامل ( به همراه نقشه ديگر قسمت ها ) در سايت قرار مي دهم تا ديگر دوستان نيز استفاده کنند .

لطفا" عجله کنین ( به غول دوستم جان مرغ ها در خطر است )
۸۰۵۱ نمی خواد یکی ۲ تایمر تایمر و یه کنتاکتور فکر کنم کار رو حل می کنه
برق که رفت کناکتور وصل می شه که استارت بزنه برای مثلا چند ثانیه و قطع می شه اگه روشن نشده بود می شه یه تایمر دیگه گذاشت که دوباره استارت کنه
سلام
متوجه هستم و مدارش رو هم با کنتاکتور و 3 تایمر طراحی کردم اما قیمت اون خیلی میشه و با میکرو ارزونتر در میاد . بعلاوه فضای کمتری هم میگیره و وسایلش رو هم خودش از قبل داره ...

لطفا اگر ممکنه اینو براش طراحی کنید با تشکر
سلام
اینم یه پروژه
در این پروژه ولتاژ برق شهر با ترانس کم میشه و به یکی از پایه های میکرو (پایه شماره 21)اعمال میشه واین پایه 1 می شه و رله غیر فعال هست (یعنی برق شهر به مصرف کننده میرسه )
هنگامی که برق شهر قطع میشه پایه میکر صفر میشه و رله تغییر وضعیت میده و برق ژنراتور رو به مصرف کننده میرسونه (ژنراتور از پایه شماره 22 فرمان میکیره که روشن ودد یا خاموش)
تغذیه میکرو باید دارای باطری پشیتبان قوی باشه و با برق شهر شارژ بشه
میکرو باید دور از دو رله قرار بگیره
رله هاباید ازهمین نوعی که در فایل شبیه سازی شده مو جوده باشه
هر کمک دیگه ای خواستید من در خدمتم
سلام
از بابت پروژه ای ای که گذاشتین ممنونم و آبروم رو جلوی دوستم خریدین جچون اون میگفت کسی این کار رو نمیکنه و من گفتم میکنن . بازم ممنونم و کاملش میکنم ( باید چند آی سی برای قسمت پشتیبان بذارم و ... ) و بعد میزارم همین جا باز هم ممنونم
سلام
از بابت پروژه ممنونم و این باید جواب بده اما مشکل اینجاست که برای استفاده از این سیستم باید یا ژنراتور دائم روشن باشه که امکان پذیر نیست و یا اینکه وقتی برق قطع شد یکی اونو روشن کنه که اگر قرار باشه کسی ژنراتور رو روشن کنه خودش هم برق رو وصل میکنه
مشکل دیگه ای که هست اینه که فرض کنیم برق برای یک لحظه دچار نوسان بشه و یا اینکه برای مثلا چند ثانیه بره خب در این صورت نیازی نیست که ژنراتور روشن بشه
مشکل بعدی اینجاست که زمانی که برق میاد باز هم ژنراتور روشن هست و با وجود اینکه رله به وضعیت برق شهر برمی گرده ژنراتور روشن میمونه تا یکی خاموشش کنه
حل : توی فایلی که اول بحث ضمیمه کردم یک چارت از عملکردش گذاشتم همراه با توضیحاتش که اگر طبق اون انجام بشه تمام مشکلات حل میشه و اگر تونستی طبق اون درست کن
راستی اگر متن برنامه رو با توضیحالتش هم توی Notepad بنویسی و برام بذاری تا بدم بهش ممنون میشم فقط یکم عجله کن ( بقول خودش جان مرغ ها در خطره )
با تشکر
سلام
اگه میکرو avr باشه مشکلی هست.
(توی فایل پیوستبرنامه نبود امشب درستش میکنم
i am sorry)
امشب مدار رو میزارم
سلام
من هم avr رو ترجیح میدم اما دوستم اونو بلد نیست و فقط 8051 کار کرده . مشکل بزرگتر اینه که توضیحات کامل هم میخواد ( خط به خط ) اینطور که اون میگفت چرا این دستور ؟ چرا این عدد ؟ چرا فلان پایه و ... خلاصه اینکه منم که فقط یکم 8051 بلدم و نمی تونم اینطوری براش توضیح بنویسم . به خدا خودم هم موندم
حالا اگر تونستی با 8051 درستش کن اگر هم زیاد وقتت رو میگیره با همون avr درستش کن و شررش رو بخوابون ( فقط کار من زیاد میشه و باید کلی براش توضیح بدم و براش درستش کنم ) اما با هر کدوم که درست کردی توضیحات دقیقش رو بنویس چون بخدا من بخاطر پروژه خودم نه وقتش رو دارم و نه دیگه حوصله نوشتنش رو ( دیگه دستم به دامنت این تو و این گرفناری که برام درست کرده ... )
ریش و قیچی دست خودت و اگر امکان داره توضیحات رو بصورت فایل Word بفرست باز هم شرمنده
سلام
ببخشید دیر شد
اینم برنامه و فایل پروتوس
خب من هر چقدر هم توضیح بدوم کافی نیست بهتر شما سوال کنی من جواب بدم
Wink
.
ببين اگه امكانش هست امكانات جانبيش رو بيشتر كن .
مثلا تاريخ و ساعت 10 بار آخري رو كه برق رفته رو نشون بده .
اگه به هر دليل ژنراتور رو نتونست روشن كنه ( مثلا ژنراتور خراب است ) ؛ همينطور اگه در ميان كار ژنراتور خاموش شد ( مثلا گازوئيل و يا بنزينش تموم شد ) . بياد به طرف تلفن كنه و بوق اخطار بخش كنه . كه مرغداره بفهمه يه اتفاق غير عادي افتاده و سريع خودشو برسونه . ( جون اين مرغ هاي 2700 توماني در ميان است . )
اگه قسمت تلفن كننده رو بذاري خيلي امكانات ديگه هم مي شه گذاشت . ( مثلا دماي مرغ داري اگه از 40 درجه روشن شد ، خبر بده . ) البته اگه كسي هميشه در مرغداري حضور داره ، يه صداي آژير هم پخش كنه كافيه .
مي شه باتري جانبي و هواكش هاي DC ولتاز پايين هم براي يدكي بذاري كه اگه احيانا ‍ژنراتور روشن نشد بياد فن هاي اضطراري رو با باتري روشن كنه .
.

این حرفا چیه
شما سرور مایید