این چیزی که الان نصب مدیا ویکی هست که دقیقا چیزیه که روی ویکیپدیا نصب شده
اول باید یاد بگیریمش البته کار سختی نیست و من هم کامل بلد نیستم و راهنمای فارسی کامل هم داره
بعد باید یه راهنمای مختصر و مفید براش ایجاد کنیم به صورت ویکی البته از همون راهنمای اصلی می شه آورد ولی اون زیاد کامله یه مقداریش بیشتر نیاز نیست
بعد توجیح کنیم بچه ها ر که جواب ها رو کامل توی ویکی توضیح بدن و فقط یه لینک بهش بدن البته قدیمی ها فعلا نیاز نیست فقط جدید ها
راهنما کجاست (
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8%A...8%B3%D8%AA)
"خب الان باید چکار کنیم؟ "
اگه شما هم پیش نهادی داری انجام می دیم
خب همونایی که گفتید تمومه دیگه. پیشنهاد نمیمونه. فقط باید راه بندازید.
الان یعنی باید مدیاویکی رو یاد بگیریم.
راستی این خطو توی سایت مدیاویکی نوشته بود:
MediaWiki has been designed to serve very high-traffic websites such as Wikipedia. It has been optimised for this use and may not be so suitable for smaller sites, where disk space or memory are bigger restrictions than bandwidth.
مشکلی نداره؟
فکر کنم الان وقتشه که دیگه هر کی می خواد کمک کنه اعلام آمادگی کنه و بره مدیاویکی رو یاد بگیره
اولیش هم خودم
خب چیشو یاد بگیریم؟ مگه چی داره؟! همه چیش مشخصه که... ادیت و این چیزاست....
ajlajlajl نوشته است:خب همونایی که گفتید تمومه دیگه. پیشنهاد نمیمونه. فقط باید راه بندازید.
الان یعنی باید مدیاویکی رو یاد بگیریم.
راستی این خطو توی سایت مدیاویکی نوشته بود:
MediaWiki has been designed to serve very high-traffic websites such as Wikipedia. It has been optimised for this use and may not be so suitable for smaller sites, where disk space or memory are bigger restrictions than bandwidth.
مشکلی نداره؟
نه بابا مگه ایران ویج کوچیکه؟
نه ایرانویج کوچیک نیست. ولی مثل این که با قدرت سرور کار داره. مثلا موقع نصب میگفت اگه کش که توی فایل تنظیمات php هست کمتر از 128MB باشه نصب نمیکنم.