ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایجاد یک ویکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
نه خوب برای ایران ویج مشکلی باهاش نداریم
"خب چیشو یاد بگیریم؟ مگه چی داره؟! همه چیش مشخصه که... ادیت و این چیزاست.... "
پس چرا هیجکس هیچ کاری نمی کنه Biggrin
یک سری رده، الگو و ... داره که اول باید یاد گرفت که اصولی نوشته بشه

یه اتفاق دیگه هم امروز صبح افتاد
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=9665
خب چیکار کنیم؟؟. هنوز که ویکی رو نساختید؟؟
راست می گه، Platform شو بسازید که ما کار کنیم
ajlajlajl نوشته است:خب چیکار کنیم؟؟. هنوز که ویکی رو نساختید؟؟
اااا پس این همه آدرس دادم مال کجا بود؟
farawiki.com
میگم من هنوز حالیم نشده.چون قبلا تقریبا هیچ وقت با این ویکیپدیا یا هر ویکی دیگه ای کار نکرده بودم.
این ویکی گروه بندی نداره. همینجوری رو هوا باید صفحه بسازیم؟
چرا فعلا یه رده داره اونم راهنماست Biggrin
دارم اونو کامل می کنم
شما اگه رده خاصی می خوای بساز همین جا شاید بد نباشه رده ها رو تقسیم بندی کنیم یعنی ببینیم به چه رده هایی نیاز داریم
موافقم
يه آزمايشي بذاريد .
اگه استقبال شد ؛ اون وقت كاملش كنيد .
دقیقا نمی گیرم مشکل کجاست
آزمایش بذاریم؟ یعنی چی کار کنیم؟
استقبال هم نشه خودم راهش می ندازم اصولی ترین کار همینه که تمام توضیحات و آموزش ها رو یه جا جمع کنیم
چرا همه موافقن ولی کسی شروع نمی کنه؟
چطوری رد میسازن؟ من توی راهنما ویکیپدیا پیدا نکردم؟
نقل قول: چرا همه موافقن ولی کسی شروع نمی کنه؟
چون من و امثال من هیچی از اون راهنمای ویکی پدیا نمی فهمند !
من هنوز توی درک مفهوم "رده" و "الگو" مشکل دارم ...

بعد از اینکه توی اون راهنمای ویکی پدیا کلی چرخ زدم و چیزی دستگیرم نشد ، تصمیم گرفتم با یه نمونه عملی کارم رو شروع کنم !!
رفتم تو farawiki.com ، توی اون قسمت جستجو زدم Rle . یه صفحه اومد که می گفت همچین عنوانی وجود نداره ، اگه می خواید بسازیدش اینجا کلیک کنید . منم کلیک کردم ! یه ادیتور خیلی خیلی ساده اومد برای نوشتن . من متنم رو نوشتم . مثلا توی استفاده از همون ادیتور کلی سوال با جواب های غیر عملی هست ! Amaze مثلا برای چپ-نویس کردن متن خود ویکی پدیا اینو گفته که من دقیقا همین کارا رو کردم ولی نشد ! )

صفجه ای که ایجاد شده اینه : http://farawiki.com/index.php/Rle
1. الان قضیه "رده" برای این مطلب چیه ؟
2. قضیه "الگو" چیه؟
3. مثلا می خوایم بگیم اگه RLE زد یا Rle زد یا rLe زد همین صفحه بیاد چی کار باید بکنیم ؟
4. توی خود متن اصطلاحاتی هست مثل run count ، میخوایم به همین صفحه RLE هدایت بشه چی کار باید کرد ؟ انصافا توضیحات خود ویکی رو ببین ، چیزی میفهمی؟ :
نقل قول: البته برای تغییر مسیر صفحات می‌توان از فرمان #REDIRECT استفاده نمود. اما بهتر است از این فرمان استفاده نشود چون استفاده از این فرمان، مانع از قرار گرفتن صفحات جدید در رده نمی‌شود. پیشنهاد می‌شود
5. ...
6. ... !
صفحه‌ها: 1 2 3 4