ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از CMD?
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام
من یک کاربر مبتدی Visual Basic 6 هستم . یه سوال از اساتید این سایت داشتم . نمی دونم کسی با makesis کار کرده یا نه ؟ MakeSIS.exe یا برنامه واسه ساخت installer واسه موبایل است . برای ساختن Installer باید CMD را باز کنی و Makesis.exe را اجرا کنی و دستوری را به شکل : makesis.exe my.pkg my.sis بزنی . من خواستم بپرسم که با Visual Basic چطوری می شه کاری کرد که عملیاتی که گفتم با یک کلیک انجام بشه و خروجی آن توی یه TextBox نشون بده ؟
ممنون می شم که پاسخ بدید.
با تشکر از همگی
سلام.
شما برای اجرای یه فایل میتونی از دستور SHELL استفاده کنی. اما برای دیدن خروجی در تکست باکس بهتره کل دستوراتی که میخوای تو cmd بزنی بریزی تو یه بچ فایل. با دستور زیر.
کد:
Open "C:\a.bat" For Output As #1
    Print #1, "makesis.exe my.pkg my.sis  > a.txt"
Close #1
بعد نتیجش رو از فایل a.txt بخون.
ممنون
اگه نخوام خروجی را نشون بده. از چه کدی باید استفاده کنم ؟
می خوام تا روی Button کلیک می کنم Cmd باز بشه و دستور makesis.exe my.pkg my.sis را اجرا کنه و خود به خود بسته بشه
کد:
shell "makesis.exe my.pkg my.sis",vbnormal
ممنون دوست عزیز
ولی عمل نکرد مگه وقتی کد زیر را می زنی نباید فرمان DIR تو داس اجرا بشه ؟

کد:
Shell "cmd.exe dir"

ولی این کار رو نمی کنه Sad میشه بیشتر توضیح بدین ؟
سلام.
شما آدرس فایل exe رو به shell بده. مثلا " shell "C:\windows\system32\calc.exe
برای دستورات تحت داس مثل همون dir یا md برای ساخت فولدر باید تو بچ فایل بریزی و بچ فایل رو اجرا کنی.
وقتی این کد را تایپ می کنم :
کد:
Shell "cmd.exe dir"

CMD باز میشه اما دستور dir اجرا نمی شه ! مشکل منم همینه که نمی تونم دستور makesis my.pkg my.sis را اجرا کنم . می شه یه مثال مثلا واسه اجرای دستور dir توی cmd بزنید ؟
ممنون از لطفتون . ببخشید که بهتون زحمت می دم
سلام.
توجه نمیکنی چی میگم.
گفتم برای اجرای فایل آدرسش رو بده. پارامتر هم داشت جلوش بنویس.
مثلا:
shell "C:\a.exe parameter"

ولی دستورات dir یا امثالش که باید تو cmd تایپ شن رو باید تو بچ فایل بنویسی و فایل bat رو اجرا کنی.
Payman62 نوشته است:سلام.
توجه نمیکنی چی میگم.
گفتم برای اجرای فایل آدرسش رو بده. پارامتر هم داشت جلوش بنویس.
مثلا:
shell "C:\a.exe parameter"

ولی دستورات dir یا امثالش که باید تو cmd تایپ شن رو باید تو بچ فایل بنویسی و فایل bat رو اجرا کنی.

سلام مجدد خدمت آقا پیمان
پیمان جان این که شما گفتید رو متوجه شدم اما همان طور که گفتم کاربر مبتدی هستم و در حال آموزش دیدنم . اگه لطف کنید این روش که می گید توی یه فایل Bat بریزیم و آن را اجرا کنیم رو یه مثال مثلا واسه همون دستور dir توی CMD بدید . ببخشید که خیلی مبتدی هستم و با سوال هام باعث خشمتون می شم . ممنون Shy
با اجازه آقا پیام:
کد:
Shell "cmd /k " & """" & "dir" & """", vbNormalFocus
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5