ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویدئو به انیمشین!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
عمرا هنوز خودمم باور نمی کنم! مگه میشه آخه؟
بیاین ترخدا بگین این چطوریه من دارم شاخ در میارم ها! !

Video Trace میاد فیلم شما رو تبدیل می کنه به یه مدل سه بعدی!
یعنی شما باید توی فیلمی که بهش میدین به صورت Trace شی مورد نظر رو انتخاب کنید و مدل سه بعدی رو تحویل بگیرین!!! Wow !!!

حالا یکی بگه چطوری ممکنه؟ فیلم نمونه هم داخل سایتش هست

http://www.acvt.com.au/research/videotrace
سلام.
تبلیغ یه نرم افزاره. عجیب نیست که. به هر حال از تکنیک هایی استفاده میکنه. مثلا جاهایی که تغییر رنگ داده شده.
بازم تکنولوژی خاصی داره درست میگم؟
این نه تبدیل ویدئو به انیمیش هست نه تبلیغ نرم افزار !!
این نرم افزاری هست که یک گروه تحقیقاتی توی استرالیا دارن روش کار میکنن و کارش اینه که از روی تصویر شی موجود در یک ویدئو ، مدل سه بعدیش رو بسازه . تکنیکی که این نرم افزار برای پیدا کردن و جستجوی اشیای سه بعدی استفاده میکنه نوعی 3D Motion Tracking هست .
برای ساخت بسیاری از جلوه های ویژه فیلم های هالیوودی و تبلیغات و همچنین توی بازیها ، نیاز به همچین چیزی هست که با سرعت بالا از روی یک شی واقعی ( اینجا یک شی در یک ویدئو ) بتونیم مدل سه بعدی اونو بسازیم . ( توی ویدئو میتونیم به 3 بعد دسترسی داشته باشیم برعکس عکس که دو بعدیه )
اینی که یک مدل سه بعدی رو توی یک ویدئو بگذاریم رو بهش میگن Compositing و کار ساده ایه اما کار بزرگی که این نرم افزار میکنه اینه که سرعت ساخت مدل های سه بعدی رو خیلی میبره بالا و در نتیجه کار گرافیست ها رو راحت تر میکنه . نرم افزارهای تحقیقاتیه مشابه که از روی عکس دو بعدی مدل سه بعدی میسازه هم هست ولی دقت کارشون هنوز جالب نیست . اینجور نرم افزارها تحقیقاتی هستن و فعلا دارن روشون کار میکنند .
میگم اینا رو توی دانشگاه آدلاید استرالیا هم جای خوبیه ها! عجب تحقیقاتی دارن واسه خودشون...