ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ازچند کنترل در فرم چطور copy کپی بگیرم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من از #1 سر در نمیارم میشه یکم توضیح بدین

Open CommonDialog1.FileName For Append As #1
Write #1, Text1.Text
Close #1
هر فایلی که باز می شه باید یه شماره بهش اختصاص بدین

فرض کنین 10 تا فایل رو باز کردین، حالا چه جوری می خواین به برنامه دستور بدین که تو فایل 7ام یه چیزی بریزه؟
با استفاده از شماره ای که به هر فایل اختصاص می دین، می تونین این کار رو انجام بدین
توی شماره گذاشتن محدودیتی وجود نداره ولی اگه یه فایل با شماره 2 باز باشه، نمی تونین فایل دیگه ای هم با شماره 2 باز کنین، مگه اینکه اون فایل رو ببیندین و فایل جدید رو بعد از بستن فایل اول با شماره 2 باز کنین
سلام تشکر از راهنماییتون. من تو آرایه کردن این textbox ها مشگل دارم مثلا در فایل پیوستی که برام گذاشتید اگه چند تا textbox دیگه هم در یک فرم جدید در همین پروژه داشته باشیم اگر بخواهیم این text های جدید هم به همراه قبلی save بشن چیکار باید کرد ؟
توی مثالی که گذاشتم، خود سیستم هر چند تا تکست باکس که وجود داشته باشه رو تشخیص می ده،
اگه می خواین می تونین تست کنین

این دستوراتی که نوشتم کارشون اینه دیگه(هر کنترلی که توی فرم وجود داشته باشه و تکست باکس باشه رو تشخیص می ده)

Dim Cntrl As Control
For Each Cntrl In Form1.Controls
If TypeName(Cntrl) = "TextBox" Then
Printer.Print Cntrl.Text
End If
Next
نه اصلا مشگل print حل شد رو save کردن گیرم منظورم اون فایل پیوستیه که اون بالا آپلود کردین(export to notepad) میگم به جای یک فرم 2 تا فرم داشته باشیم و در فرم 2 هم تعدادی تکست باکس و حالا باید یک آرایه تعریف شه که با زدن دگمه save محتویات تمام تکست ها ی درون دو فرم ذخیره شه مشگلم اینه
بیا اینم اونی که می خواستی:
صفحه‌ها: 1 2