ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بدس آوردن پسوردهای زده شده در اینترنت vb6؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام میخواستم بدونم پسوردهایی که در اینترنت ثبت کردم رو به وسیله ویبی بدست بیارم مثلا پسوردی در سایت بلاگفا یا میهن بلاگ یا در یک فروم وارد کردم چطور میتونم با ویبی بدستش بیارم ؟
2 تا روش هست
یکی اینکه هندل سایت میهنبلاگ و بلاگفا رو به دست بیاری و روش فوکوس کنی و اگه طرف هرچی تو این 2 تا سایت تایپ کرد برات فرستاده بشه
یه راه دیگه هم استفاده از این کد است که تمامی پسورد های ذخیره شده رو دامپ میکنه
که الان دمه دستم نیست هر موقع بود میزارمش
sayberiya نوشته است:2 تا روش هست
یکی اینکه هندل سایت میهنبلاگ و بلاگفا رو به دست بیاری و روش فوکوس کنی و اگه طرف هرچی تو این 2 تا سایت تایپ کرد برات فرستاده بشه
ایول دوسته عزیزاگه میشه بگو چطوری باید هندل این دو سایت رو بدست بیاریم و پسوردا رو بگیریم و اگه این کد رو که میگی بزاری خیلی باحاله منتظرت هستیم بزاری و یک چیز دیگه این یوز پسوردا که زده میشه کجا ذخیره میشه کجای رجیستری ؟ یه زحمتی بکش راهنمایی کنید . سپاس
sayberiya نوشته است:2 تا روش هست

البته من مدت زیادیه که برنامه نویسی نکردم.
ولی نمی دونم چرا احساس می کنم این کارا عملی نیست! مخصوصا اولی !
اگه بشه هندل تکست باکس رو از وب پیچ در آورد که . . . . . . عجیبه ! نه نمیشه !
اگه بشه که من یه طرح امنیتی توپ دارم !

من پیشنهاد می کنم اگه هدفت جاسوسی هست از کی لاگر استفاده کنی . وقتی تو عنوان صفحه مثلا blogfa اومد کلید ثبت بشه.
البته در آینده ای نه چندان دور کی لاگری وجود نخواهد داشت !!
spiderman نوشته است:البته در آینده ای نه چندان دور کی لاگری وجود نخواهد داشت !!

چرا؟! Amaze
سلام دوستان من هم خيلي وقت هست ديگه برنامه نويسي نكردم مي خام دوباره شروع كنم
اين هندل گرفتن يادم رفته!! چه جوري بود؟