ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست ویروس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

نقل قول: اسبه تروا
مطمئنین این تروجان وجود داره ؟؟
یا این اصطلاح رو شنید فقط ؟ نمیدونین چیه !
معلومه كه وجود داره دوسته من ... اگه هم باور نميكني يه يه سرچ تو گوگل بزن ببين كه همچين تروجاني وجد داره
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۰۵)devilmaycry4 نوشته است: [ -> ]معلومه كه وجود داره دوسته من ... اگه هم باور نميكني يه يه سرچ تو گوگل بزن ببين كه همچين تروجاني وجد داره
اسبه تروا یک داستانه ، شهر تروا !! فکر می کنی واسه چی به تروجان ، میگن تروجان؟ برای همین داستانه هست! تروجانی به این اسم نداریم ، این فقط یک داستانه که از اون برای نامگذاری بدافزار تروجان الهام گرفتن.
پس يكي دو تا تروجان خفن واسه من بزار جيگر !!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي اگه ميشه ويروس winfile رو هم واسه من بزارين
سلام
تروجان که دیگه کاربردی نداره ای پی ها ولید نیست رو ای پی های ولید جواب میده
یه سورس تروجان تو لینک زیر اپلود کردم.
ورود
خواستی باز میزارم خواستی هم اینجا میزارم
خوش باشید.
کافیه فقط یکی دو ساعت بدون ویروس یاب و ..... وارد اینترنت بشی و تو گوگل هر چی سرچ کردی و اونایی که نوشته این وبگاه به کامپیوتر شما آسیب میرساند وارد شی می بینی خود ویروسا میان تو کامپیوترت و احتیاجی به دانلود اونا نیست
(۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۰۰:۵۹)dll نوشته است: [ -> ]کافیه فقط یکی دو ساعت بدون ویروس یاب و ..... وارد اینترنت بشی و تو گوگل هر چی سرچ کردی و اونایی که نوشته این وبگاه به کامپیوتر شما آسیب میرساند وارد شی می بینی خود ویروسا میان تو کامپیوترت و احتیاجی به دانلود اونا نیست
دوست عزیز ، این جوری اگه یه ویروس بمبی یا لحظه ای بیاد و ویندوز رو بپرونه چی؟ این کار بهتره در یک محیط شبیه سازی شده مثل : VM , .... انجام بشه ، بعد با یه آنتی که خاصیتش رو جوری تنظیم کنیدکه فقط ویروس ها رو پیدا کنه و اونا رو پاک نکنه همه ی ویروس ها رو جمع آوری کنید! اینجوری حتی اگه یک ویروس لحظه ای بود و ویندوز پرید دیگه نگرانی نداره!
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۱۹:۵۵)Fireninja نوشته است: [ -> ]
(۲۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۰۰:۵۹)dll نوشته است: [ -> ]کافیه فقط یکی دو ساعت بدون ویروس یاب و ..... وارد اینترنت بشی و تو گوگل هر چی سرچ کردی و اونایی که نوشته این وبگاه به کامپیوتر شما آسیب میرساند وارد شی می بینی خود ویروسا میان تو کامپیوترت و احتیاجی به دانلود اونا نیست
دوست عزیز ، این جوری اگه یه ویروس بمبی یا لحظه ای بیاد و ویندوز رو بپرونه چی؟ این کار بهتره در یک محیط شبیه سازی شده مثل : VM , .... انجام بشه ، بعد با یه آنتی که خاصیتش رو جوری تنظیم کنیدکه فقط ویروس ها رو پیدا کنه و اونا رو پاک نکنه همه ی ویروس ها رو جمع آوری کنید! اینجوری حتی اگه یک ویروس لحظه ای بود و ویندوز پرید دیگه نگرانی نداره!

دوست عزیز اگه میخوای کارای خطرناک کنی باید ریسک پذیر باشی
salam bacheha mikhastam bedunam chetor mishe ye virus sakhat ke roo ram copy beshe?
دوست عزیز روی رم کامپیوتر چیزی کپی نمیشه و فقط روی هارد اطلاعات ذخیره می شوند. برنامه ها برای اجرای سریعتر از طرف cpu‌به رم فراخوانی می شود.
اگه میخوایی می تونی فایلتو از طریق ریجستری با هر بار روشن کردن کامپیوتر اجرا کنی یا گذاشتن فایل در استارت آپ ویندوز یا ...........
سلام
اگر من اینجا سفارش ویروس بدم کسی حاضر می شود اون رو بنویسه اخه این ویروس رو می خواهم با زبان vb بنویسم اما نمی توانم چند تا اشکال دارم
اگر کسی این زحمت رو می کشه یک pm بده
yahoo id :a_L_P_1386113
ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3