ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویژوال سی پلاس پلاس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
Sadخواهش میکنم هر اطلاعاتی راجع به ویژوال سی پلاس پلاس دارید در اختیارم بذارید:همی منابعی که چه خارجی و چه داخلی در ایران داره و اینکه کجا میتونم پیدا کنم و بازار کار و اینکه در چه زمینه ای استفاده میشه و چی باعث میشه که کسی که میخواد برنامه نویس حرفه ای و موفقی بشه به جای زبان های راحت تر میاد سراغ اون منظورم مزیتشه؟من خیلی اشتیاق و عجله دارم بعد از مدتها تونستم اینجا را پیدا کنم
ممنون
والا در این مورد زیاد بحث شده کتاب فارسی رو من بهتون کتاب برنامه نویسی شی گرا با ++C رو نوشته Robert W Lafore رو پیشنهاد می کنم که توسط مهندس قلزم ترجمه شده
تا بیس کار رو یاد بگیرید
برای مرجع به زبان انگلیسی هم کتاب های موسسات Sams یا Apress رو پیشنهاد می کنم فکر کنم با یه سرچ ساده نتایج زیادی گیرتون بیاد و دیگه بر اساس اینکه که ورژنی رو می خواید روش تمرکز کنید خودتون باید سرچ انجام بدید
موفق باشید
در ابتدا ممنونم
ببینید من همین کتابی را که اسم بردید تقریبا تا اواسطش خوندم همینطور کتب دیگه ای مثل زبان c++نوشته دایتل دایتل ترجمه قلزم و همینطور در زمینه vc++:مثل کتاب آموزشvc++ آقای جعفر نژاد و کتاب دیگه ای با همین عنوان ازدیویس چپمن ولی اینا واقعا کافی و کامل نیست مخصوصا اینکه من دنبال یه منبع آموزشی مالتی مدیا هستم.
میشه کمی در مورد امتیازات این زبان بگید
بازم ممنون