ايران ويج

نسخه‌ی کامل: PowerBasic
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
چرا Form Editor هم داره باید بریم توی منوی Tools و سپس Dialog Editor رو انتخاب کنیم

ولی Form Editor اصلی فکر کنم باید به برنامه اضافه بشه مثل همون عکسی که توی چند پست قبلی گذاشتم

آقای DiDi این فایل ها چین و چه جوری اونا رو به برنامه اضافه کنیم
اینا تورنتن. باید با یه نرمافزار که بتونه دنلودشون کنه دنلود کنید. مثل flashget یا BitLord
من نفهمیدم چطور شد!

خوب DiDi خان هم که گفت اینها فایلهای تورنت هستند!

یعنی چی کار می کنند

تازه من همین جوری دانلود کردم

-----------------------------------------------------
ویرایش شد :

مشکلم حل شد
حالا نمی شه فایلها رو همین جوری دانلود کرد؟

این FlashGet فک آدمو می یاره پایین من نیم ساعت صبر کردم هنوز 0% بود

راستی بد نیست این موضوع بره توی موضوعات مهم چون حیفه ویبی کارا یه همچین کامپایلری رو از دست بدهند
اینم از یه محیط ویژوال و با حال برای کار با PowerBASIC البته نسخه آزمایشی و اگه می تونید کرکش کنید

و همچنین باید یک کامپایلر تحت ویندوز (7 به بالا) PowerBASIC را داشته باشید

Phoenix Visual Designer
سلام.
اين فايل
PowerBASIC.Windows.Compiler.PBWIN.v8.01_Console.Compiler.PBCC.v4.03_PBForms.v1.51
رو گرفتم، دارم به صورت چند تکه (1.4 مگابايتي) آپلود مي کنم. تموم شد ميذارم همين جا.

موفق باشيد.
سلام

کار با این PowerBasic که گفتید چطوری.می شه یه توضیح کوچولو بدید.

خداحافظ
سلام.
ببخشيد Heart که دير آپلود مي کنم، سيستمم قاطي کرده بود هيچ رقمه چيزي رو آپ نمي کرد. Angry
بگذريم... فايل رو به 7 قسمت تقسيم کردم که مي تونيد دانلود کنيد.
قسمت اول (1.38 مگابايت)
قسمت دوم (1.38 مگابايت)
قسمت سوم (1.38 مگابايت)
قسمت چهارم (1.38 مگابايت)
قسمت پنجم (1.38 مگابايت)
قسمت ششم (1.38 مگابايت)
قسمت هفتم (408 کليوبايت)

موفق باشيد.
میشه یه جا بذاری واسه دانلود؟ یا حداقل دو تیکه باشه! آخه اینطوری حالش نیست خدایی
سلام.
الان هم براي دانلود تو رپيد هست ديگه.
براي اينکه راحت تر دانلود بشه مجبور شدم به صورت چند تکه آپ کنم و حجم هر تکه رو پايين بيارم.

Exclamation اگه يه وقتي بهتون گير داد که شما دانلود کردين و بايد مثلا يک ساعت وايسين از اين لينک براي پاک کردن کوکي هاي رپيد استفاده کنيد.
Exclamation اگه تونستم سعي مي کنم دو تکه هم آپ کنم.

موفق باشيد.
دستت درد نکنه

ولی من بعد از 6 روز که کامپیوتر رو روشن کردم هرکاری کردم اینا رو دانلود کنم نوشت : ((شما در حال دانلود هستید))!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من گفتم بازم به معرفی پاوربیسک بپردازم :

1-پاوربیسیک مانند کتابخانه های نت کارما رو ساده تر کرده و توابع API که خیلی پراستفاده هستند رو به صورت توابع داخلی درآورده و برنامه را نیازمند توابع API نمی کند

2-با پاور بیسیک کار ساخت فایل برنامه(EXE یا DLL) به آسانی فراهم شده و تمامی مشخصه های فایل را می شود با استفاده از دستورات پیش پردازنده ای تعریف کرد(یعنی بدون نیاز به محیطهای ویژوال)

دیگه فکرکنم تقریبا تمام برجستگی های این کامپایلر رو توی این تاپیک شرح دادم ولی اگه به Help یه سری بزنید می فهمید عجب چیزیه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5