این انجمن اختصاصی PowerBASIC :
انجمن اختصاصی پاور بیسیک
اولا انگلیسیه ولی نه اینکه نشه فهمید چیه یعنی کاربران با انگلیسیه روان و ساده با هم حرف می زنند
بعدش می فهمید PowerBASIC زبان بسیار پرطرفداری
اول از تعداد موضوعات و پست های مفید
دوم از حضور کاربران در فروم(من الان که توی این انجمن هستم 27 کاربر و 110 نفر مهمان در سایت هستند)
شما می تونید در این انجمن که به بخش های مختلفی تقسیم شده تا کار جستجو راحت باشه
هر مشکلی دارید مطرح و پاسخ بگیرید
--------------------------------------------------------------------------------------
آقا اصلا ما می گیریم کسی انگلیسی بلد نیست پس بهتر نیست همین جا یه انجمن برای PowerBASIC داشته باشیم
اگه برای PureBASIC هم باشه که دیگه عالی می شه چون برای بازی سازی ماهه
اگه ما این انجمن ها را بزنیم به احتمال زیاد اولین انجمنی هستیم که دارای این بخشه و می تونیم اولین مرجع فارسی باشیم
ميشه يه بخش گذاشت به اسم خانواده بيسك بعد اينا رو زير مجموعه كرد...
جناب Yeketaz
از تلاشي كه براي معرفي پاوربيسيك انجام مي ديد خيلي ممنونم.
به نظر من شما همچنان به فعاليت خودتون ادامه بديد و سعي كنيد تاپيك هايي با موضوعات مختلف مثل آموزش، آشنائي، لينك هاي دانلود ، نمونه كدها و ..... در رابطه با پاور بيسيك ايجاد كنيد. مطمئنا به تدريج ديگران هم ( در درجه اول وي بي كارها ) جذب اين برنامه خواهند شد و تعداد استفاده كنندگان از اين برنامه هم بالاخواهد رفت.
گرچه الان به علت كم بودن تعداد كاربران پاوربيسيك ، تشكيل بخشي مجزا براي اون چندان معقول نيست اما مطمئن هستم با كمك شما مي شه اين موضوع رو هم حل كرد.
خود من هم سعي مي كنم در روزهاي آينده چند تا برنامه نمونه همراه با توضيحات داخل فروم قرار بدم تا دوستان بيشتر با قابليتهاي اين برنامه آشنا بشن همين طور خود من!
کسی هست که اسمبلی را در سطح متوسط کار کرده باشه که در کنار من که پاوربیسیک رو آموزش می دم اسمبلی را هم آموزش بده؟
البته من همونطور که به DiDi خان گفتم قول آموزش اسمبلی رو نمی دم ولی ممکنه بعد از اتمام آموزش پاوربیسیک
یه آموزش اسمبلی هم بذارم ولی بهتره یه تقسیم کاری انجام بشه
چون اگه خدا بخواد می خوام یه کارایی هم روی PureBASIC انجام بدم
نه دقیقا همون نیست و در بعضی جاها کار را بسیار راحتتر کرده و برای همین طرز کارش متفاوته
اما در این کامپایلر روش هایی هم که توی ویژوال بیسیک استفاده می شه رو تقریبا پوشش می ده
یعنی برای هرکار دو راه گذاشته که کاری که اختصاصی پاوربیسیکه بهتر و ساده تره
و همین طور این کامپایلر با اسمبلی گره خورده و خیلی کارها را با استفاده از اسمبلی انجام می ده
پس نتیجه می گیریم آموزشش لازمه
=====================================================================
ورژن 9 این کامپایلر طبق گفته هایی آماده شده است البته همه جور احتمالی می ره مثلا اینکه پاوربیسیک در این نسخه یا
نسخه های بعدی شی گرا بشه البته بعضی محیطهای ویژوال مثل FireFly قابلیت ماژول نویسی را فراهم می کنه ولی قابلیت
تعریف کلاس ها رو نداره
اینم توی پستهای قبلی گفتم که دیگه PowerBASIC برای خودش یه کامپایلر جداست به چند دلیل :
1-از نظر سرعت و حجم برنامه های ساخته شده (خودم مقایسه کردم)
2-نوع بهینه سازی کد که می تونید با نوشتن یک برنامه یکسان در دوزبان و دیدن کدهای آن در یک دیس اسمبلر بفهمید
تنها نقطه ضعف این کامپایلر نسبت به ++C نداشتن قابلیت شی گرا است که نویسندگان این کامپایلر سعی در رفع این نقطه
ضعف دارند حالا باید ورژن 9 رو دید
البته در جاهای دیگر برتری های بسیار واضحی داد که می شه بگیم این به اون در
جناب يكه تاز (اسم كوچيكت چي بود؟!) ميشه بگي اسمبلي براي چه نوع برنامه هايي بيشتر مورد استفاده قرار ميگيره؟ (من فقط مي دونم سطح پايينه و واسه برنامه هاي سستمي بهتره فكر كنم...)
و بگي كه اگه نخوايم از اسمبلي استفاده كنيم چي؟ جايگزين مناسبي داره؟ و پايين تر سطح رو چه زباني ارائه مي ده؟ (بقيه هم جواب دادن عيبي نداره ! ;) )
علیرضا !
اسمبلی همینطور که گفتی برای برنامه های سیستمی مثل سیستم عامل،کامپایلرها،مفسرها،واژه پردازها،... استفاده می شه
جدیدا برای برنامه نویسی خیلی کم از اسمبلی استفاده می شه.حالا اکثرا برای برنامه نویسی سیستمی از ++C استفاده می کنند
البته خوده پاوربیسیک مخصوصا نسخه جدید اون یعنی 9 هم بسیار کار را راحتتر از ++C کرده زیرا دارای دستوراتی است که مستقیما
می تونه به حافطه و CPU دسترسی داشته باشه
======================================================================
یکی از مشکللات بزرگ پاوربیسیک که خیلی از دوستان می گفتند که به ++C نمی رسه شی گرا نبودنش بود که الان در ورژن 9
برطرف شده و می تونید از کلاس ها و اشیا ها استفاده کنید(یعنی مثل ++C نوع های جدید تعریف کنید و خیلی از مباحث دیگه مثل وراثت
که توی برنامه نویسی شی گرا پیش می یاد)
برای آشنایی کامل با پاوربیسیک نسخه جدید (9) به لینک زیر مراجعه کنید :
معرفی PB9/Win
حالا اینجاست که من می گم پاوربیسیک نفس کش می طلبه
به نظر من فعلا بهترین کامپایلر همین پاوربیسیک 9 است چون علاوه بر قدرت بی نهایت آن دارای سادگی بسیار شیرینی است
چه زود نسخه 9 اومد يادمه همين دو هفته پيش مي گفتي كه دوست داري نسخه 9 بدن بيرون..!
قيمت اين پاور بيسيك چقدر هست؟ (به دلار امريكا)
لينك دانلودشو مي توني بذاري با كرك؟!
ما هم محتاجیم به این کامپایلر هنوز هیچی ازش گیر نیوردم
احتمالا اگه بخوای کلا بخری یه چیز در حدود 200 دلار باید باشه و اگه بخوای از نسخه های پایین تر بری به این نسخه کمتره
این نسخه زود نیومد ما دیر شروع کردیم به معرفی پاوربیسیک