ايران ويج

نسخه‌ی کامل: PowerBasic
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
با سلا به دوستان

من امروز یهو اسم این برنامه رو دیدم و فهمیدم تقریبا شبیه ویبی می شه باهاش برنامه نوشت

ولی کاملا Stand Alone است

اگه کسی یه توضیحی درباره این بده و اونو برای دانلود بزاره ممنون می شم
سلام .
چی میگی ........
چی باحال مشتاق شدم بیشتر بدونم ..
به تازگی یه شرکت آمده و یه کامپایلر خفن درست کرده به اسم powerbasic که شما برنامت را به زبان بیسیک در ide اون مینویسی و بعد کامپایل میکنید .. اونم با کامپایلر c مایکروسافت....
اینجوری حجم فایل exe بسیار کم میشه و نیازی هم به فایل ران تایم نخواهد داشت ... از هیچ نوع ..
(برای اطلاعات بیشتر در این مورد به www.powerbasic.com مراجعه کنید)
godvb نوشته است:به تازگی یه شرکت آمده و یه کامپایلر خفن درست کرده به اسم powerbasic که شما برنامت را به زبان بیسیک در ide اون مینویسی و بعد کامپایل میکنید .. اونم با کامپایلر c مایکروسافت....
اینجوری حجم فایل exe بسیار کم میشه و نیازی هم به فایل ران تایم نخواهد داشت ... از هیچ نوع ..
خیلی توچه که منم مشتاق شدم ببینم قضیه چیه!
به هر حال اگر کسی اطلاعات بیشتری به دست آورد ما رو هم در جریان بزاره خوبه خیر داره... Clap Happy
Power basic که از زبان های اولیه نسل بیسیک هست
من اینی که شما دیدید رو ندیدم
اما اون زمان که تو داس 5.0 با qbasic کار میکردم چند سال قبلش Powerbasic و gwbasic تو بورس بودند
Scorpion نوشته است:Power basic که از زبان های اولیه نسل بیسیک هست
من اینی که شما دیدید رو ندیدم
اما اون زمان که تو داس 5.0 با qbasic کار میکردم چند سال قبلش Powerbasic و gwbasic تو بورس بودند
اوه راست میگه Amaze
Shy ما رو باش فکر کردم حالا چی هست!!! Biggrin
ولی فکر کنم به درد برنامه های ساده و کوچیک (اگه نخوایم حجم بگیره) می خوره نه؟

حالا از کجا میشه دانلود کرد؟ من چیزی گیر نیاوردم ازش
نه داداش توی سایتش گفته نسخه ویندوز اونم هست

برای ویروس نویسی که اصلا لازم نیست شی گرا کار کنیم خیلی باحاله

ولی اینگار پولیه و حقه شم هست اگه پولی باشه

فکرشو بکنید برنامه های بیسیک با قدرت C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چی میشه Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
»ن که ندیدم کسی با پاور تخت ویندوز چیزی بنویسه کسی نمونه دیده یا محیطو داره ببینه اجرا کنه
فکر کنم ماله برنامه نویسی کنسول که نسخه 4 اون تحته ویندوزه

و همین طور که گفتم برای ویروس که نیاز به برنامه نویسی شی گرا نداریم پس همین خیلی با حاله

البته 100 درصد شبیه بیسیک نیست و بعضی از ویژگی های C رو هم داره که یه چیز قدرتمند می شه باهاش نوشت

اینطور که من فهمیدم

مثل بیسیک بزرگ یعنی همون قدیمیه باید برنامه رو توی یک فایل Bas بنویسیم و بعد کامپایل کنیم شبیه نوشتن برنامه

توی اسمبلی

ما می تونیم توی این زبان برنامه هایی بنویسیم که پرسرعتتر و با کیفیت تر و کارا تر از ویبی بنیویسیم چون همین طور که کفته شد

یحتمل کدهای ما به وسیله کامپایلر C به کدماشین تبدیل می شه و همه از قدرت کامپایلر سی آگاهی دارند

اینم یه نمونه کد :

[attachment=1257]

در کل به نظر می رسه زبان باحالیه

اگه اینطوری باشه دیگه لازم نیست دنبال زبانهای Stand Alone بریم

راستی اینم بگم که نسخه 8 اون کاملا ماله ویندوزه و همین طور می شه

با هاش حتی DLL هم بنویسیم و در برنامه های دیگه به کار ببریم
godvb نوشته است:به تازگی یه شرکت آمده و یه کامپایلر خفن درست کرده به اسم powerbasic که شما برنامت را به زبان بیسیک در ide اون مینویسی و بعد کامپایل میکنید .. اونم با کامپایلر c مایکروسافت....

این حرف رو از تو ارشیو شبگرد و از برادر تک فنر گرفتم پس به روز نیست ..
بعد اگه برین تو سایتش برین کلی چیز دستتون میاد . مثلا نسخه تحت داس demo رو واسه دانلود گذاشته .

اگه برین قسمت دانلودش هم سمت چپ میبینین که نوشته PowerBASIC for Windows .
فکر کنم اینا یک حالت پلاگین براش باشه Question
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5