جماعت سلام!
اگه من يه برنامه با سي شارپ دات نت نوشته باشم و بخواهم که در کامپيوتري اجرا نمايم که دات نت نداشته باشد بايد چه کار کنم؟
آخه مسلمون ها - مسيحي ها - زرتشتي ها - يهودي ها ..... هي كي هستيد يكي جواب من رو بده ديگه :cry: من ذله شدم از دست اين برنامه
بابا چند بار ميپرسي
هر بار سوالت رو يكم تاب ميدي . اين 4 امين باره كه ميپرسي...!!! (حاظرم لينك همه تاپيكاتم بزارم )
عزيزم جوابت يه كلمست install shield
موفق باشي
نبي
سلام
به نظر من تنها راهت نصب فريم ورك رو كامپيوتر مقصده!
سلام
آقا نبي من كه آزار ندارم يك سوال رو صد بار بپرسم. اينكه شما مي فرماييد 4 بار پرسيدي قبول ولي خوب شما همون 4-5 تا لينك رو رديف كنيد در نهايت مي بينيد كه هيچكدوم جواب درست و حسابي نيست. البته مي اصلا قصد ندارم كه زحمت بچه ها رو پامال كنم ها ... نه اصلا اينطور نيست ولي خوب هر كسي كه جواب داد يه چيز هايي حدس مي زد و گفت و البته من هم آزمايش كردم ولي خوب حدس دوستان ثمره اي نداشت به همين خاطر هست كه مجددا دارم مي پرسم.
مثلا در وبلاگ آقا افشين در مورد برنامه هاي وي بي توضيح داده شد در حالي كه نرم افزار پكيج اند ويزارد (انكليسي بخون) فقط و فقط برنامه هاي وي بي رو مي تونه جمع و چور كنه ... فكر مي كنم كه دات نت خيلي چموش تر از اين حرف هاست...
شايد آقا اشكان هم دلخور شده باشند(البته اگر ايشان بفرمايند بدون هيچ چند و چوني تمام تاپيك ها را پاك خواهم كرد) ولي خوب :
لابد مشكلم حل نشده كه باز هم هي مي پرسم ديگه :cry:
من هم اين مشكل رو داشتم نتنها فريم ورك رو بايد نصب كني بلكه ورژن فريم ورك هم بايد با فريم ورك برنامه شما يكي باشه يك ميليونيم فرق كنه كار نمي كنه
kimia نوشته است:سلام
آقا نبي من كه آزار ندارم يك سوال رو صد بار بپرسم. اينكه شما مي فرماييد 4 بار پرسيدي قبول ولي خوب شما همون 4-5 تا لينك رو رديف كنيد در نهايت مي بينيد كه هيچكدوم جواب درست و حسابي نيست.
:
:
منم نگفتم نپرسيد ! شما ميتونيد صد بار بپرسيد تا جواب بگيريد . اما منظورم اينه تاپيك جديد ايجاد نكنيد كه موجب شلوغي بشه . شما تو همين تاپيك بعد از اينكه ديدي كسي جواب نداد . يه جواب به تاپيك خودتون ميزنيد . ضمن تكرار سوال و توضيح بيشتر و يكمي هم گريه و ابراز ناراحتي بيشتر چاشنيش ميكنيد .... و با اينكار تاپيك دوباره به صدر جدول تاپيك ها بر ميگرده و دوباره تو ديد مياد و اگر كسي جديد وارد شده باشه تاپيك شما رو حتما ميبينه .
مثل كاري كه خود من در اين آدرس كردم :
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=6659#6659
اميدورام ناراحت نشده باشي . ولي به قول يكي از دوستان ، كار كردن در انجمن ها هم فرهنگ خاص خودش رو داره .
موفق باشيد و اميدوارم به جوابتون برسيد
نبي
ha_60 نوشته است:من هم اين مشكل رو داشتم نتنها فريم ورك رو بايد نصب كني بلكه ورژن فريم ورك هم بايد با فريم ورك برنامه شما يكي باشه يك ميليونيم فرق كنه كار نمي كنه
ممنون .
آخه من فريم ورك هم نصب كردم باز هم نشد و اتفاقا نسخه ها هم كاملا برابر بود . يعني اينكه اصلا از روي يك سي دي نصبشون كردم ولي خوب باز هم پيغام خطا داد و اصلا اجرا نشد؟
حالا چه پيغام خطايي ميده ؟
خب سلام
چه عجب سي شارپ كار هم پيدا كرديم خدا را شكر اما نوش دارويي و بعد از مرگ سهراب ....
خب جواب الين دوست عزيز مون به اين شكله كه :
ببنيد چند تا امكان وجود داره كه اين فايل شما رو يه كامپيوتر ديگه اجرار نشه كه مهم ترين هاشون
1= نبودن فريم ورك
2=هم ورژن نبودن فريم ورك
3= وجود يك فايل دي ال ال
به نظر من شما بايد تمام موارد بالا رو چك كنيد بعد اشكال رو رفع كنيد اما دي الل ال ها در دات نت.
ببينيد شما در محيط ويژوال استاديو دات نت سه قسمت داريد كه تمام فرم ها و كلاس ها رو نشون ميده كه اسمش يادم نيست
اونجا يه نماي درختي هست كه يكي از شاخه ها رفرنس نام داره اين شاخه تمام كامپونت هاو فضا هاي اسمي كاربردي شما رو نشون ميده كه در قسمت كد نويسي به صورت عبارت هاي يوزينگ هست مثل
خب در اونجا کامپونت های اضافه معلوم میشه و در صورتی که ÷روژه شما دارای کام÷ونت اضافه باشه در کنار فایل اجرایی یه نسخه از کام÷ونت اضافه شما به صورت دی ال ال ساخته میشه.
در ضمن باید به این نکته دقت کنید که ما اگر از دی ال ال استفاده کردیم که آدرس اون در کامپیوتر ما به اين شكل بود
D:\System\ali.Dll
بايد در كامپيوتر فرد ديگر نيز به همين شكل دي ال ال وجود داشته باشه .
خب اينم از جواب شما اميد وارم جوابتون رو درست گرفته باشين در غير اين صورت بگين يه مثال براتون ميل كنم
=============================
تا بعد
خب سلام
چه عجب سي شارپ كار هم پيدا كرديم خدا را شكر اما نوش دارويي و بعد از مرگ سهراب ....
خب جواب الين دوست عزيز مون به اين شكله كه :
ببنيد چند تا امكان وجود داره كه اين فايل شما رو يه كامپيوتر ديگه اجرار نشه كه مهم ترين هاشون
1= نبودن فريم ورك
2=هم ورژن نبودن فريم ورك
3= وجود يك فايل دي ال ال
به نظر من شما بايد تمام موارد بالا رو چك كنيد بعد اشكال رو رفع كنيد اما دي الل ال ها در دات نت.
ببينيد شما در محيط ويژوال استاديو دات نت سه قسمت داريد كه تمام فرم ها و كلاس ها رو نشون ميده كه اسمش يادم نيست
اونجا يه نماي درختي هست كه يكي از شاخه ها رفرنس نام داره اين شاخه تمام كامپونت هاو فضا هاي اسمي كاربردي شما رو نشون ميده كه در قسمت كد نويسي به صورت عبارت هاي يوزينگ هست مثل
خب در اونجا کامپونت های اضافه معلوم میشه و در صورتی که ÷روژه شما دارای کام÷ونت اضافه باشه در کنار فایل اجرایی یه نسخه از کام÷ونت اضافه شما به صورت دی ال ال ساخته میشه.
در ضمن باید به این نکته دقت کنید که ما اگر از دی ال ال استفاده کردیم که آدرس اون در کامپیوتر ما به اين شكل بود
D:\System\ali.Dll
بايد در كامپيوتر فرد ديگر نيز به همين شكل دي ال ال وجود داشته باشه .
خب اينم از جواب شما اميد وارم جوابتون رو درست گرفته باشين در غير اين صورت بگين يه مثال براتون ميل كنم
=============================
تا بعد