سلام
میخوام برم سراغ برنامه نویسی برای شبکه . حالا میخوام ببینم میشه با ویندوز خودم و VMWARE یا Virtualpc یک شبکه راه انداخت . اگه اولیش باشه خوبه .
یک آموزش کامل میخوام .بعد موقع برنامه نویسی با وینساک پروتکل و ... هاش فرقی نمیکنه ؟
چیزی که من میدونم اینه که با هر دوتاش میشه. من زیاد با vmware کار نکردم.VP هم که همیشه میگفت کارت شبکه نصب نشده دوباره نصب کن.
موقع برنامه نویسی با winsock هم هیچ فرقی با شبکه عادی نداره.
شما اگه میخوای برنامتو تست کنی هر دو تا برنامه رو تو همون ویندوز اجرا کن. برای سرور و کلاینت و هر آدرس دیگه ای هم که میخوای آیپی خودتو بده.
تو رو خدا یکی آموزش کامل واسم بزاره که کارم خیلی لنگه ...........
بین دو تا virtualPC همیشه یه شبکه بطور مجازی بر قراره. البته این بسته به نرم افزاری که باهاش Virtual رو ساختین هم داره. به بخش my network place هر دو ماشین سر بزنید و وارد view work group computers بشید و مطمئن شید که هر دو ماشین همدیگر رو می بینن. اگر اسم هر دو ماشین چه کلاینت و چه سرور نبود بدونید یا قابلیت شبکه بین ماشین ها فعال نیست که باید از طریق نرم افزار vitual سازتون فعال کنید یا workgroup ها یکی نیست که می تونید در system propertise قسمت computer name اگه اشتباه نکنم نام workgroup هارو یکی کنید در هر دو ماشین.
من با VM تست کردم مثل یه شبکه عادی کار میکرد.
بله به گفته آقايajlajlajl ميشه يک شبکه معمولي به راه انداخت و به نظر من براي برنامه نويساني که بخواهند براي شبکه برنامه نويسي کنند يک ايده مي باشد.
خب در مورد winsock نيز مي توانيد اين فايل را دانلود کنيد.
دانلود از اينجا
بازم سوالي داشتيد در خدمتيم.
موفق باشيد.