۱۵-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۱۰:۰۶
۱۵-مرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۳۴:۲۲
ربات جالبیه
۱۵-مرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۴۱:۴۶
مي دونستي خيلي دوست دارم !
يادمه وقتي اين فرومو زدي هيچ فروم ديگه اي براي روبات و الكترونيك نبود. خيلي ذوق زده شده بودم. ولي حيف شد كه كنكور اومد و من همه چيو گذاشتم كنار !
واسا وضعيتم معلوم بشه . . . مي خوام تو اين قسمت سايت فعاليت كنم.
يادمه وقتي اين فرومو زدي هيچ فروم ديگه اي براي روبات و الكترونيك نبود. خيلي ذوق زده شده بودم. ولي حيف شد كه كنكور اومد و من همه چيو گذاشتم كنار !
واسا وضعيتم معلوم بشه . . . مي خوام تو اين قسمت سايت فعاليت كنم.
۱۶-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۲۷:۰۲
ببخشيد الان اين رباتي كه عكسش رو گذاشتين چي كار مي كنه .
فقط من يه عالمه سنسور مادون قرمز ديدم كه كنارهاش كار گذاشته بودين .
يكم هم در مورد ساختار و برنامه و عملكرد و مسائل جانبيش هم اگه امكان داره توضيح بدين .
فقط من يه عالمه سنسور مادون قرمز ديدم كه كنارهاش كار گذاشته بودين .
يكم هم در مورد ساختار و برنامه و عملكرد و مسائل جانبيش هم اگه امكان داره توضيح بدين .
۱۶-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۵۱:۵۵
این ربات که من و یکی از رفیقام ساختیمش طول و عرض یک سطح رو میگیره. بعد میزاریش گوشه اون سطح شروع می کنه به عبور از کل اون سطح با یه حرکت منظم. اگه هم مانعی سر راهش باشه دورش میزنه. البته قسمت دور زدنه مانع رو نتونستیم کامل عملی کنیم (امکانات کم بود!) ولی الگوریتمش جواب میده.
می تونه به عنوان یه جاروبرقی خودکار یا مین یاب یا چمن زن . . . استفاده بشه
به عنوان اولین تجربه حرفه ای خیلی خوب بود ولی واقعا سخت بود. وقتی شروع به ساختش کردیم فکر نمی کردم یه روزی تموم بشه! البته آخرش اتصالی کرد زیرش آتیش گرفت خراب شد!
می تونه به عنوان یه جاروبرقی خودکار یا مین یاب یا چمن زن . . . استفاده بشه
به عنوان اولین تجربه حرفه ای خیلی خوب بود ولی واقعا سخت بود. وقتی شروع به ساختش کردیم فکر نمی کردم یه روزی تموم بشه! البته آخرش اتصالی کرد زیرش آتیش گرفت خراب شد!
۱۶-مرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۵۵:۲۷
جالبه
خيلي جالبه !!!
مشتاق شدم يكي درست كنم . ( پروژه با كلاسيه )
فكر كنم اون پيچ پاييني مال 405 بوده كه باعث شده روباتت آتيش بگيره . ( متاسفم ؛ حيف شد )
امكانش هست يكم بيشتر توضي ميدي . از چه ميكرو و درايور و راه انداز و تست سنسور استفاده كرده بودي . همين طور در مورد برنامه اش . ( برنامه ميكرو )
خيلي جالبه !!!
مشتاق شدم يكي درست كنم . ( پروژه با كلاسيه )
فكر كنم اون پيچ پاييني مال 405 بوده كه باعث شده روباتت آتيش بگيره . ( متاسفم ؛ حيف شد )
امكانش هست يكم بيشتر توضي ميدي . از چه ميكرو و درايور و راه انداز و تست سنسور استفاده كرده بودي . همين طور در مورد برنامه اش . ( برنامه ميكرو )
۱۷-مرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۴۴:۱۶
من بیشتر رو قسمت الگوریتم و فلوچارت و شبیه سازی کامپیوتری و مکانیکش کار کردم. بخش الکترونیک و میکرو رو زیاد وارد نیستم. میکرو PIC بود و یک مدار خیلی ساده با یه درایور ساده تر از اون ! من با وی بی الگوریتم رو نوشتم و دوستم تبدیلش کرد به میکرو.
برنامه شبیه ساز http://spiderman.persiangig.com/robot/Scanner-Robot.rar
زیر اون چرخ هایی که تو عکس می بینید یک سری غلتک هایی هست که باعث میشه چرخ جلوی حرکت به طرفین رو نگیره. چرخ جالبیه و خیلی گرون. 40000 تومن ! البته بدرد ربات هایی که احتیاج به دقت بالا دارن نمی خوره. یکم باعث انحراف میشه.
موتورها از نوع step هستن و البته با قدرت کم ! چرخ دنده هم که گذاشتیم خیلی سرعتش کم شد.
برای تشخیص مسافت هم از محیط چرخ و زاویه گردش موتور استفاده شده که البته چون چرخ دنده هم داشت یه سری محاسبات قبلش کردیم که مثلا با هر x درجه چرخش چقدر مسافت طی میشه ...
سنسور هم خیلی ضعیف بود بخاطر همین اکثرا نمی تونست مانع رو دور بزنه. البته اون کاغذی که زیر سنسورها کشیده شده باعث شد برد سنسور بیشتر بشه ولی برای موانع کوچیک اصلا جواب نمیداد.
مدارش چیز خاصی نداره. اگه دقت کنید هم رو برد میکرو و هم رو برد سنسور مدار تکراری هست.
برنامه شبیه ساز http://spiderman.persiangig.com/robot/Scanner-Robot.rar
زیر اون چرخ هایی که تو عکس می بینید یک سری غلتک هایی هست که باعث میشه چرخ جلوی حرکت به طرفین رو نگیره. چرخ جالبیه و خیلی گرون. 40000 تومن ! البته بدرد ربات هایی که احتیاج به دقت بالا دارن نمی خوره. یکم باعث انحراف میشه.
موتورها از نوع step هستن و البته با قدرت کم ! چرخ دنده هم که گذاشتیم خیلی سرعتش کم شد.
برای تشخیص مسافت هم از محیط چرخ و زاویه گردش موتور استفاده شده که البته چون چرخ دنده هم داشت یه سری محاسبات قبلش کردیم که مثلا با هر x درجه چرخش چقدر مسافت طی میشه ...
سنسور هم خیلی ضعیف بود بخاطر همین اکثرا نمی تونست مانع رو دور بزنه. البته اون کاغذی که زیر سنسورها کشیده شده باعث شد برد سنسور بیشتر بشه ولی برای موانع کوچیک اصلا جواب نمیداد.
مدارش چیز خاصی نداره. اگه دقت کنید هم رو برد میکرو و هم رو برد سنسور مدار تکراری هست.
۰۸-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۲:۳۶
روبات خوبیه ، ولی برای بهتر کردنش می تونین از موتور دی سی با انکودر استفاده کنید . هم قدرت و هم سرعت و دقتش بیشتر می شه .