ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال دوربین به کامپیوتر و فراخوانی آن در VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقایون من یه دوربین از همین کوچیک های مدار بسته گرفتم که تصویر خروجیشو می ده به دو تا فیش صدا و تصویر(همون دو تا سیمی که وصل می شن به تلویزیون) بعدش اون ها رو وصل کردم به تلویزیون تصویر و صدا را دوتاش را به حالت خوبی دیدم

آقا حالا سوال من این بود که آیا می شه این دوربین رو وصل کرد به کامپیوتر؟ سخت افزاری نیازه؟اسم شو بگید؟ یا با کارت گرافیک می شه؟ اگر هم می شه بگید چطوری؟

اقا مهمترین سوال این بود که وقتی تونستیم این دوربین رو وصل کنیم به کامپیوتر چطور می توینم تصویرشو داخل ویِژوال بیسیک بیارم؟ یعنی یه فرم بسازیم که تصاویر دوربین رو داخل برنامه ای که نوشتیم نشون بده ؟ آقا لطفا کدشو بدین(آقا اگر می شه تصویرشو داخل Picture Box ببینم خیلی عالیه)
ممنونم
اگه تازه کاری فعلا بهتره تجربه بیشتری کسب کنی ولی اگه نه که فکر کنم تنها راه در ویبی برای کار با سخت افزار کار با پورت های com است
آقا من با Com تجربه دارم اما نمی تونم این کار رو انجام بدم آقا اگر می تونید کدشو بدید خیلی ممنون می شم... آقا اگر جواب سوال اول هم می دونید خوشحال می شم کمکم کنید... آقایون لطفا کدشو بدین خیلی خیلی لازمه ... کمکم کنید
آقاي دوست عزيز
آقا اول مي ري بازار يه كارت TV‌مي گيري مي بندي رو كامپيوترت تا دوربين رو بتوني بهش وصل كني. آقا بعد از اون بايد درايورها و برنامه پخش دوربين رو وصل كني و بعد از اون بياي تو وي بي از اون برنامه يا كامپوننتهاش استفاده كني يه چي شبيه به استفاده از مدياپلير تو وي بي. آقا ..
آقایون لطفا کمکم کنید
آقایون من با کارت گرافیک که پشتش یک قسمت برای ورودی داره دوربین رو نصب کردم! دوربین هم برنامه ی خاصی برای کامپیوتر نداره؟ حالا می شه کدی بدید که بتونم ورودی کارت گرافیک رو بخونم؟ یعنی تصویر دوربین رو داخل vb ببینم؟
کارت گرافیکی ورودی تصویرش کجا بود !! اون پورت ها خروجی هستند . شما نیاز به همون کارت TV دارید که گفته شد . شما نیاز دارید که این سخت افزار رو تهیه کنید .... خود اونها برای انتقال تصویر نرم افزار دارند !
آقا من سورس وبی می خوام که بتونه داده های تصویرو از کارت تی وی بخونه ؟ کسی می تونه حالا کمک کنه؟
منظوره شما اینه که یه سورس درایور می خوای که فکر کنم توی ویبی گیر نمی یاد

توی سی و ... هم که اگه سورس گیر بیاد خیلی پیچیده و مشکله
جناب yeketaz نه در اون حد. راه راحت تر هم هست.
توی گوگل سرچ کنید یه چیزایی میاره. میتونید از ActiveX هم استفاده کنید.
پورت سریال که کلا ربطی نداره .

کارت تی وی هم که می گیرین معمولا ورودی آنتن (آر اف) داره . که اگه بخاین از اون استفاده کنین باید تبدیل به آر اف هم بگیرین .
اما یه سری کارتها مخصوص این کار هست که تا چندین ورودی رو می تونه جواب بده . که اون کارتها رو از دزدگیر فروشی ها و سیستم های مدار بسته بگیرین (از اینا که نصب می کنن تو بانکها برای مونیتورینگ محیط) که البته قیمت بالایی داره ولی کاستومایز شده برای این کار (امکان کنترل چندین دوربین با سرعت سویچینگ بالا و به صورت ریل تایم تقریبا" ) اما اکه کارتون حرفه ای نیست از یه کارت تی وی که ورودی آودیو و ویدیو مجزا داره (مثل کارت کپچر)استفاده کنین .
برای کار با اون دوربین هم اگه از کارتهای مخصوص بگیرین که اکتیوکس رو یحتمل همراهشه وگرنه باید بگردی تو نت .