سلام دوستان
در مورد توليد "بار كد" اگر اطلاعاتي داريد استفاده ميكنيم . سورسي .. مطلبي.. در مورد خوندن و پرينتش...
چطور توليد ميشه؟
با پرنتر معمولي نميشه چاپش كرد؟
براي خوندنش چطوريه ؟
دوستي ميگفت با پرينترهاي با دقت بالا و مخصوص ميشه چاپش كرد. و براي خوندنش مدلي هست كه به پورت كيبرد وصل ميشه و مثل اين ميمونه كه طرف شماره اون بار كد رو تايپ كرده باشه و براحتي ميشه تشخيصش داد.
به طور كلي در اين باره هر صحبتي ميتونه مفيد باشه .
ممنون
نبي
در باره استانداردهاش چيزي نميدونم (ميتوني با يه سرچ پيدا كني) ولي ميتوني با يه پرينتر و وبكم و يه استاندارد من دراوردي (يا استاندارد هاي معتبر) يه برنامه ي خيلي خوب درست كني.
redmove نوشته است:در باره استانداردهاش چيزي نميدونم (ميتوني با يه سرچ پيدا كني) ولي ميتوني با يه پرينتر و وبكم و يه استاندارد من دراوردي (يا استاندارد هاي معتبر) يه برنامه ي خيلي خوب درست كني.
دوست عزيز از اينكه نظر داديد بي نهايت ممنونم .
از صحبتهاي ديگر دوستان استفاده ميكنيم .
با سلام
من چند وقتي فجيع تو كف باركد بودم و دربارش هم خيلي تحقيق كردم
متاسفانه فرصت نشد ادامه بدم
حالا اگه شما هم اندازه من تو كفش هستين!!!!!!! خوب با هم انجامش ميديم
بنظر ميرسه كار زيادي بخواد شايد در حد يه پروژه
كمپوننت هاش رو ميتوني تو يه سي دي به نام Automation studio
پيدا كني ( اهواز راحت پيدا ميشه سرزمين داره)
و بهترين سايت هم دربارش سايت
www.idautomation.com
خيلي كامله و پره ا ز كامپوننتهاي اينجوري
و البت با قيمتهاي بعضا سرسام آور
خوشحال ميشم باهم روش كار كنيم
ممنون از لطفت
سلام
راستش يه شركتي واسه صدور كارت هاش ميخواست از بار كد استفاده كنه كه البته بعد كه ديد هزينش زياد ميشه از خير بار كد فعلا گذشته .
در مورد سايتي كه گفتي فوق العاده بود . پكي كه معرفي كرده بود در مورد كامپوننت ها به نظر چيز كاملي مي اومد كه دارم نسخه دموش رو دون لود ميكنم .
اون سي دي كه معرفي كردي كرك شده همين پكيه كه تو سايتش معرفي كرده ؟! آخه آدرس سرزمين رو دادي . اين سرزمين خوراكش همينطور دزدي هاست كه از سايتها نرم افزارهاشون رو كرك كنه يه پك خوشگل هم براش بسازه و قالب كنه . خودم همينجوري سرم كلاه رفت واسه .net ... بماند كه منم سايتشون رو براشون طراحي كردم (srayaneh.com) كلي هم گذاشتم لا پاچشون :wink: (البته طرحش رو عوض كردن و دادنش به يكي ديگه)
اگر اين سي دي كه گفتي هميني باشه كه تو سايته ميرم سراغش حتما ...
از توضيحاتت ممنون
نبي
فكر كنم يه كتاب دراين مورد ديده باشم يه سر به كتاب فروشي ها بزن
سلام
اين فايل رو ديدي نبي جان 8O
توي مسير نصب برنامس فك ميكنم اوپن سورسه 8O 8O
توابع كانورت رو داره :!:
قربونت نبي جون
ما كه بيخود سايت معرفي نميكنيم
درمورد اون قضيه هم بگم مجبوريم باش بسازيم ديگه
بهتر از هيچيه حداقل تو منجلاب خوزستان و شوشتر......