ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت برنامه های اختصاصی برای ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من میگم یه بخش برای ایران ویج بزاریم به عنوان برنامه های سایت و برنامه هایی که نوشته شده توسط

ایران ویجی هاست رو اونجا قرار بدیم

مثل برنامه های : کاربردی - آموزشی - بدافزار - ...

البته من نمی گم مخرب بشیم ولی بد نیست ما هم یه هم چین بخشی داشته باشیم

که فقط مدیران امکان تغییر این بخش را داشته باشند و هرکس می خواد برنامه برای ایران ویج بنویسه

اول برای مدیران بفرسته و در صورت توافق مدیران برنامه توی بخش مذکور قرار داده بشه
سلام

به نظر من کار بسیار جالبی(اگه سورس باز باشه بهتره Biggrin Whistle ).
حالا کی از من نظر خواست Shy ؟؟؟
خداحافظ
خب مگه سایت ایرانویج چشه؟
سلام

با این کار هم می تونیم برناممون رو تبلیغ کنیم هم می تونیم کلاس بزاریم Biggrin و دیگران هم انتقاد پیشنهاد میکنند و افرادی مثل من هم می تونند از این نرم افزارها الگو بگیرند Rolleyes و خیلی چیزهای دیگه(البته یه نوع تبلیغه,که می تونه تو قسمت تبلیغات هم مطرح بشه(شاید لازم نباشه همچین بخشی ایجاد بشه Whistle).

خداحافظ
منظورتون يه محيطي همچون www.iranled.com كه نيستش .

آخه با اين مشخصاتي كه گفتي مثل اون شد كه .
نه منظورم اینا نیست

منظورم اینه که یک بخش جدا مثلا در اخبار و اعلامیه ها داشته باشیم به نام برنامه های سایت

توی قسمت موضوعات مهم برنامه های سایت و در قسمت معمولی هم بچه درباره برنامه ها نظر بدهند

مثلا من یه برنامه می سازم به نام :

IranVig SMS Sender

اول من این برنامه را از طریق پیغام برای مدیر سایت می فرستم و سپس اگر مدیر دید که برنامه خوبیه برنامه رو در بخش مذکور قرار می ده

که بهتره با سورس برنامه را برای مدیر بفرستیم که از نظر امنیت کاربران هم مشکلی پیش نیاد
سیستم ایران ویج دوتاست که از هم جدا شدن

http://www.IranVig.com
http://Forum.Iranled.com

اولی با سیستم نیوک داره مدیریت میشه و برای قرار دادن برنامه هاست
دومی هم که همینجاست و فروم سایت هست Biggrin
سایت www.iranvig.com را نگاه کنید

بیشتر آموزشیه و هرکس یه برنامه با سورس یا مقاله یا ... می ذاره.

من منظورم اینجوری نیست

این قسمت که من می گم نه جنبه آموزشی داره و سورس بازه

منظورم را واضح تر می گم :

خیلی از وبلاگها را دیدید که برنامه می سازند و می گن این ویروس میکر کار گروه ماست

دیگه نه کسی به سورس کار داره نه به آموزش

منظورم یه همچین حالتیه
من منظور شما رو به خوبي درك مي كنم و كاملا با شما موافقم اما ساخت يك چنين بخشي تنها به وسيله توليد نرم افزارهاي مختلف به اسم ايرانويج توسط ما امكان داره در غير اين صورت ممكنه دوباره بخشي درست بشه كه بعد از مدتي كاملا خالي از پست بشه و تنها ترافيك بخش هاي مختلف فروم رو بالا ببره.( مراجعه شود به بخش كار گروهي )
ما قرار نیست دست خودمونو خالی کنیم

مثلا یه برنامه که حالا می زاریم بقیه عضو روش بحث می کنند و به راحتی یک ایده جدید برای ورژن 2 بعدی به آدم می دن

بعد به طور مثال یک هفته بعد ورژن بعدی برنامه یا یک برنامه جدید می زاریم

تازه ما اگه بریم توی سایت ایران ویج فقط توی ویژوال بیسیک درست نمی دونم چند صفحه است از برنامه های گذاشته شده می تونیم الگو بگیریم تازه بقیه بخش ها هم هست

***نمی گم سورس بدزدیم می گم الگو بگیریم***

همین الگو کارمون رو حل می کنه بعد می تونیم به راحتی این بخش رو بچرخونیم تازه بهتره چند عضو اختصاصی از حرفه ای های هر زبان هم

داشته باشه که بتونند تصمیم بگیرند برنامه مورد نظر را با چه زبانی و یا با ترکیب کدام زبانها بنویسند

یعنی برنامه اصلی رو با دلفی می نویسیم و یک DLL برنامه را با ویبی و ... که کارها زودتر پیش بره و از قدرت همه هم استفاده بشه

من تا حالا انجمنی مثل ایران ویج ندیدم یقین دارم کار روی زمین نمی مونه
اینجا فرومه، تیم برنامه نویسی نیست که!!!!
شعار ایران ویج از اولش هم OpenSource بوده و هست، پس اگه برنامه ای رو با اسم ایران ویج داریم عرضه می کنیم باید سورس باز بدیمش
من نیاز همچین چیزی رو اصلاً حس نمی کنم، چرا که این کار باعث می شه کاربرا برن به سمت تنبلی!!! دیگه کسی خودش شروع به برنامه نویسی نمی کنه، چون آمادشو توی سایت داره(اگه حداقل OpenSource عرضه بشه، کاربرا روی سورس هم کار می کنن و می شه مثل www.iranvig.com)
صفحه‌ها: 1 2