ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت برنامه های اختصاصی برای ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من زیاد با نظر شما موافق نیستم

توی ایران ویج تیم ویروس نویسی داریم چی می شه یه تیم برنامه نویسی دیگه هم داشته باشیم

اگه قرار باشه تنبلی به وجود بیاد همین جوری بیشتر بوجود می یاد چون

سورسهایی که توی ایران ویج هست را ورمی دارند و اسم و شکل برنامه را تغییر می دن به اسم خودشون می دن بیرون

تازه خودش رو هم حرفه ای معرفی می کننه و میگه من از 10 زبان موجود 11 تا بلدم

ولی وقتی سورس برنامه نباشه دو حالت پیش می یاد :

1-کسی که اصلا از برنامه نویسی چیزی سرش نمی شه:

اون بنده خدا که از سورس سر در نمیاره پس باعث می شه به سایت و فروم ما کمتر بیاد

چون اکثر بحث ایران ویج روی برنامه نویسی و سورس برنامه هاست

ولی با راه افتادن این بخش باعث می شه مشتاق بشه و برنامه های ما را دانلود و از اونها استفاده کند

2-کسایی که حداقل می تونند یه برنامه ای بنویسند

اونها سعی می کنند که حداقل بفهمند که یک قسمت از برنامه های ما چگونه کار می کنه

و همین اونها را مشتاق می کنه که با ما همکاری کنند و ایران ویج پررونق تر از همیشه در اوج می درخشه
ajlajlajl نوشته است:خب مگه سایت ایرانویج چشه؟
من اون موقع که ایرانویج رو می شناختم اصلا نمی دونستم که IranLED وجود خارجی داره. خیلی اتفاقی به انجمن برخوردم از تو جستجوی گوگل.
آپلود برنامه توی انجمن خیلی بهتره. افراد بیشتر روی مطلب کار می کنند و بررسی می کنند.
بعضی اوقات آدم وسوسه میشه برنامش رو هم تو IranVig بذاره که آمار دانلودش بالا بره هم تو IranLED بذاره که نظرات دیگران رو بدونه.
مجتبي دزفولي نوشته است:من اون موقع که ایرانویج رو می شناختم اصلا نمی دونستم که IranLED وجود خارجی داره.
جالب اين جاست كه من فقط IRANLED رو مي شناختم و تو فروم هاي اون هم يكم بودم ؛ از وقتي كه فروم ها ادغام شد فهميدم كه ايرانويچ هم وجود دارد . Wink
ايرانويچ بيشتر كامپيوتري هستش ، ولي iranled بيشتر تو الكترونيك بود و يه تايپيك تخصصي الكترونيك محسوب مي شد كه به نظر من بهتر بود . Clap
yeketaz نوشته است:اگه قرار باشه تنبلی به وجود بیاد همین جوری بیشتر بوجود می یاد چون

سورسهایی که توی ایران ویج هست را ورمی دارند و اسم و شکل برنامه را تغییر می دن به اسم خودشون می دن بیرون

تازه خودش رو هم حرفه ای معرفی می کننه و میگه من از 10 زبان موجود 11 تا بلدم

از اون حرف ها بودا!!!!
برنامه هایی که توی ایران ویج گذاشته شده هیچ کدوم انقدر کامل نیستن که بشه فروختشون!!!!
اگه کسی هم این کار رو کرده اشتباه کرده

حالا شما می گی بدون سورس بذاریم که نفروشن، من می گم با یه کرک ساده هر جایی که نوشتن ایران ویج رو پاک می کنم، جاش اسم خودم رو می نویسم و می فروشمش

پس این دلیلی که می آری دلیل قانع کننده ای نیست
من مخالف گذاشتن برنامه و تشکیل تیم برنامه نویسی نیستم ولی می گم اگه برنامه ای داره با اسم ایران ویج عرضه می شه باید سورس باز باشه(وگرنه ما به شعار های ایران ویج پشت کردیم)
البته در یه صورت می شه برنامه ها رو بدون سورس عرضه کرد اونم تو حالتی که ایران ویج بخواد اون ها رو بفروشه
نقل قول: 1-کسی که اصلا از برنامه نویسی چیزی سرش نمی شه:
اون بنده خدا که از سورس سر در نمیاره پس باعث می شه به سایت و فروم ما کمتر بیاد
مخالفم ، شدید ! من 4 سال پیش که اولین بار اومدم اینجا هیچی از برنامه نویسی نمی دونستم ( الانشم چیز زیادی نمی دونم ) ، هر چی که دارم و یاد گرفتم از اینجا دارم ...

نقل قول: من مخالف گذاشتن برنامه و تشکیل تیم برنامه نویسی نیستم ولی می گم اگه برنامه ای داره با اسم ایران ویج عرضه می شه باید سورس باز باشه ( و گرنه ما به شعار های ایران ویج پشت کردیم )
جمله طلایی ! موافقم ...
صفحه‌ها: 1 2