ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال آطلاعات با استفاده از متد Post
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان ! کسی میدونه چطوری میشه توی vb واسه یه پیج روی اینترنت که با متد POST دیتا رو میگیره دیتا فرستاد ؟

یعنی با استفاده از متد POST بشه یه دیتا ای رو به یه پیج فرستاد !
با GET که میشه ! حالا کسی میدونه با POST چطور میشه فرستاد ؟؟؟
به کجا ميخوای بفرستی؟
هر صفحه مقادير خاص خودش رو داره.
آقا شما باید داخل خاصیت Content-Length: رو به روی : عدد تعداد کارکتر ها رو بزاری بعدش اطلاعاتی رو که می خوای بفرستی به درخواست بعدی اضافه کن .اطلا ربطی به این که چه صفحه ای باشد ندارد
نام فيلد تمام صفحه ها که شبيه به هم نيست که همه مثل هم باشه!!
همه چيز فقط به content-length بستگي نداره
بعضي از صفحه ها کوکي ست ميکنن که بايد اون هم توي پست به کار ببري.
content-length اندازه حجم ديتا ارسالی هست
ببینید دوستان ! من تخصص اصلی ام طراحی وب هست ! و یه مدت 8 ماهی هست که با وبی آشنا شدم ! ما توی وب داده ها رو میخواهیم منتقل کنیم ( بگیریم از صفحه و یا بفرستیم از یک صفحه به صفحه دیگه ) از 2 تا متد میتونیم استفاده کنیم یکی متد GET هست یکی هم متد POST توی متد get برای ارسال دیتا محدودیت وجود داره ! ولی توی متد POST همچین مشکلی نیست! من میخوام ببینم چطور میتونم از vb اطلاعات رو با متد پست بفرستم به صفحه ای که خودم طراحی کردم !!!

البته من قبلا" با دلفی این کار رو کردم ! ولی الان مشکل اینجاست که برنامم باید به دلایلی حتما" وی بی باشه ! میخوام ببینم با وی بی میتونم این کارو بکنم یا نه !

البته یکی از دوستام می گفت اگه یه DLL fh دلفی بنویسی میتونی اون رو توی وی بی استفاده کنی , و مشکل حل میشه ! ولی مشکل من اینجاست که بلد نیستم DLL بنویسم چون یه کم تازه کارم :(
یعنی واقعا" کسی نیست بدونه ClapHappyClapWhistle
راحت ميتونی اين کار رو با وينساک انجام بدی .
يه لينک بده تا يه نمونه بنويسم ديگه خودت ياد ميگيری
سلام
خوب هستيد فكر كنم اين كمك تون كنه .
به اميد ديدار
سلام دستت درد نکنه بابت فایل ضمیمه ! متاسفانه آلان خونه نیستم ولی تا نیم ساعت دیگه میرم خونه تستش میکنم ! ولی 100 % جواب میده !
دستت بازم درد نکنه !

اینم در جواب دوست خوبمون که آدرس میخواست !

این پیج سابمیت = http://parsserv.com/test/submit.html

اینم پیج اکشن = http://parsserv.com/test/test.php

البته به دلایل امنیتی چون اینها رو همینجوری نوشتم فقط اینتیگر یا همون عدد میتونید بهش ارسال کنید !

اسم فیلد قسمت GET اینه => gtest

و اسم فیلد POST اینه => ptest

بازم دست همتون درد نکنه HappyHappyHappyHappyWinkWinkWinkHeartHeartHeart
با اين روش نيازی به html نداری و مستقيم با php ارتباط بر قرار ميکنی
خوب دوستان دست همتون درد نکنه ! مشکلم حل شد و کلا" شیر فهم شدم ! در مورد اون Htlm که دوست خوبمون فرموده بودن باید بگم که چرا خودم کاملا" در جریان هستم و اون پیج رو برای تست آماده کردم !
هر 2 تا برنامه رو نگاه کردم عالی بودن ولی فکر میکنم با اون اینترنت ترانسفر بهتر جواب بده تا وینساک ولی کلا" دست همگی درد نکنه خیلی جالب بود ! ClapLaughHeartHeartHeart

آلان یه موضوع دیگه پیش اومده و نمیدونم اون رو باید اینجا بگم یا یه تاپیک دیگه بزنم ولی در کل اینجا میگم ! اگه کسی ندید میرم یه تاپیک دیگه میزنم !

ببینید دوستان این جور که از سورس برنامه معلوم هست البته الان در مورد اون اینترنت ترانسفر صحبت میکنم نه سورس وینساک

این طور که از برنامه معلوم هست الگوریتم برنامه به این شکله که دیتا رو میفرسته بعد میاد دیتای دریافتی رو سیو میکنه و بعد پیج سیو شده رو توی وب بروزر نشون میده ! خوب کل ماجرا ok هست برای پروژه های معمول ! ولی از اونجایی که بنده حقیر تخصص اصلی ام امنیت شبکه هست و از اون راه به کار طراحی وب کشیده شدم ! روی امنیت پروژه هام خیلی دقت میکنم ! مشکل اینجا بوجود میاد همون طور که همتون میدونید ما توی صفحه ها مون برای اینکه بتونیم هویت افراد رو تشخیص بدیم از کوکی ها استفاده میکنیم ! خوب این کوکی ها چند مدل مقدار دهی میشن ! و میشه ببهشون Expire Date داد ولی برای امنیت بیشتر ما میایم در پروژه های مهم طوری کوکی ها رو مقدار دهی میکنیم که تا زمانی که اینترنت اکسپلورر باز هست کوکی روی سیستم می مونه و با بستن اون کوکی هم حذف میشه ! خوب من الان مشکلم اینه که مثلا" زمانی که من بطور معمولی میام از توی وب بروزری که خودم توی وی بی قرار دادم صفحه رو باز میکنم و مثلا" فرم لوگین رو پر میکنم و روی سابمیت کلیک میکنم کوکی ست میشه و مشکلی نیست و با بستن برنامه هم طبق روال کوکی حذف میشه ! حالا زمانی که ما با این ماژول اینترنت ترانسفر دیتا رو میفرستیم ! و چون دیتا ی دریافتی ذخیره میشه و بعد اجرا میشه ! در این صورت کوکی ست نمیشه و مشکل خودشو نشون میده !

حالا بعد این همه داستان که گفتم میخوام بدونم راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد ؟ شنیدم میشه با document به اجزای html که توی وب بروزر اجرا میشه دسترسی داشت ! ولی بلد نیستم طبق معمول :((
اگه بشه دیگه فکر کنم احتیاجی هم به اون اینترنت ترنسفر نباشه و با همون تابع میشه دیتا رو توی فرم نوشت و سابمیت کرد و کوکی هم ست میشه و مشکل حل میشه !

دیگه از این واضح تر نمیتونستم توضیح بدم ShyAmaze Amaze Sad