ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ::::: ساخت برنامه مانند یاهو مسنجر :::::::
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
به نام خدا

بچه ها من میخوام یه برنامه چت بسازم که مثل یاهو مسنجر باشه.

حالا نمیدونم باید از چی استفاده کنم.
در ضمن من از سوکت هم استفاده میکنم ولی وقتی IP بهش میدم کانکت نمی کنه نمیدونم چرا توی شبکه محلی کار میکنه ولی توی اینترنت نهSad

به نظر شما من باید چیکار کنم؟
1-یه جستجو توی سایت بزنی برنامه پیدا می کنی

2-چون باید برنامه تو روی کامپیوتری که می خوای بهش وصل بشی باشه!
به نام خدا

سلام دوست عزیز.

من اون برنامه رو هم روی کامپیوتر دیگه گذاشتم ولی متاسفانه باز کانکت نمیکنه.

ولی روی شبکه LAN کنکت میشه ولی توی اینترنت روی یه سیستم که مثلا یک شهر دیگه باشه یا یه خونه دیگه باشه کانکت نمیشه.

نمدونم چیکار کنم اگه میشه من و راهنمایی کنید.
خیلی هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
مهم نیست بخوای با کامپیوتر بقلی ارتباط برقرار کنی یا با اونطرف دنیا

تازه بودن برنامه برروی دو کامپیوتر مهم نیست :

1-برنامه های باید نصب باشند

2-باید حتما دو طرف به اینترنت وصل باشند

3-باید روی یک پورت مشترک مانور بدهند

یعنی نمی شه شما اطلاعات را مثلا روی پورت 100 بفرستی و برنامه مقابل منتظر دریافت اطلاعات از پورت 101 باشه

اصلا بهتره سورس برنامه رو بزاری
به نام خدا

دوست من.

من پورت ها رو مثلا 100 گرفتم تو دوتای برنامه و بعد یکیش رو لیسن کردم تا منتظر اون یکی باشه ولی وقتی IP رو وارد میکنم متاسفانه اصلا کانکت نمیشه درواقع اصلا درخواست کانکت ارسال نمیشه.

برنامش رو هم که سادست. فکر نمیکنم لازم باشه.
توی خود این سایت هم فراوونه ولی هیچ کدومش هم کار نمیکنه
سلام همشهری عزیزم.
حق داری که جواب نده آخه ای پی شما یک ای پی حقیقی نیست.مثلا اگر دو نفر توی یک شهر از یک مدل(مارک) کارت اینترنت داشته باشند میتونند با هم بوسیله وینساک ارتباط برقرار کنند.مثلا برو تو سایت whatismyip.com میبینی که ای پی رو یه چیز دیگه نشون میده.

اگر برات خیلی مهم هست باید از چتروم فلش یا ای جکس استفاده کننی چون اجاره سرور هم به صرفه نیست.یه راه دیگش هم خرید یه اکانت vpn با یه ای پی حقیقی است.

من قبلا یه ف ی ل ت ر ش.ک.ن نوشتم و یه کلک به مخابرات زدم و از پوتکل یاهو مسنجر استفاده کردم هم ف *ی.ل*ت.ر نمیشه و هم خبری از ایپی مایپی نیست.البته الان دیگه ف ی ل ت ر ش.ک.ن نیازی نیست اخه سه چهار تاش اومده که سرعتشون ماشالا ....... ولی فکر کنم بتونه کاره شما رو راه بندازه.
به نام خدا

سلام لولو چطوری.

از VBLOVE چه خبر مهدی رو میگم بابا نامرد یه سری هم بهمون نمیزنه
.
بگذریم.

حالا باید چیکار کنم؟
تکلیف چیه ؟
مرسی.
مهدی یه پروژه دستشه داره الگوریتم یه کارت اعتباری رو پیدا میکنه به ما هم سر نمیزنه.شما چطوری؟

اینو میخوای واسه چی؟
راه اندازی سرور چت هزینه برداره آخه یه کامپیوتر باید دایما روشن باشه و به اینترنت متصل و یه مدیر ماهر که هکرها رو بتونه شناسایی و کنترل کنه.ولی اگر واسه خودت میخوای کم خرج ترینش همون vpn با ip اختصاصی هست.

اینجا برو vpn با ip اختصاصی میفروشهvpn
سلام.
خیلی از تروجان ها هم به همین دلیل کار نمیکنن. در گذشته همه آیپی ها ولید بودن. sub7 و خیلی تروجان ها کار میکردن. ولی الآن برنامه هایی که با winsock نوشته میشن چون نیاز به آیپی ولید یا حقیقی دارن از کار میفتن. چون اون آیپی برای شما invalid هست و همدیگه رو نمیشناسید.
به نام خدا

دوستان اگه یه آیپی ولید بگیرم میتونن کسای دیگه بهش وصل شن؟ اگه اونا ولید نباشن؟
آره چرا که نشه.
شما نمیتونی به اونا وصل بشی ولی اونها میتونن.[/i]
صفحه‌ها: 1 2